Kaartinen & Kuusela Ystävä: Mikko Savimaa


Kuten lupailtiin, esitellään aina silloin tällöin meidän ystäviä. Tänään esittelyssä on meijän bändin uusin jäsen, vaatturi, syntetisaattoreiden rakastaja ja meidän frendimme Mikko Savimaa.
Kaartinen & Kuuselalla on monta syytä miksi me halutaan esitellä Mikko Savimaa. Aiemmin syksyllä, kun etsittiin bändille syntetisoijaa, oli Savimaa käsi pystyssä vaikkei vielä suostunutkaan lupaamaan menevää syntetisointia.

Välillä dj-keikkaa heittävä Savimaa kertoo musiikkipreferensseistään seuraavaa: "Soitan keikoilla musiikkia melko laidasta laitaan, joskus kosmista diskoa ja italodiscoa, mutta mahdollisimman usein kosmista häröilyy. Synan soiton aloitin 40-vuotiaana ja sen jälkeen kaikki rahat on laitetttu synoihin."

Ehkä kuitenkin vielä tärkeämpi syy miksi valittiin just Savimaa esittelyyn tällä kertaa on se, että kaverilla on liiketila (Uudenmaankatu 32) jonne Kaartinen & Kuusela pääsee kevääksi evakkoon putkiremonttia (arvioidusti helmikuu - toukokuu).
Miksi ihmeessä Savimaa suostuit ottamaan meidät, vaikka tiedät Kaartisen hyperaktiivisesta meiningistä?
"Kaikki kierrättäminen ja ekologinen eläminen on erittäin lähellä sydäntäni. Luulen et meidän filosofiat menee hyvin yhteen ja tuetaan toistemme tekemistä (Italialaiset mittavaatteet ja Second Hand). Toki ois voinu kysellä Kuuselalta enemmän Kaartisen espresso-addiktiosta!!"
Vintagevaatteista kysyttäessä Savimaa vastaa ytimekkäästi: "Gyl"
Ei kahta ilman kolmatta loistavaa syytä yhdistää voimat on ehdottomasti kaikkien kolmen takapiiskat. Kuusela: "Savimaan moppi on ehdottomasti tärkeä lisä meille kevääksi, pidetään sormet ristissä ettei, se aja hiuksia pois!"

KUKA: Mikko Savimaa

-Vaatturi, faija, harrastefutaaja
-Tällä hetkellä kiinnostaa: Musiikin tekeminen ja omat skidit
-Tällä hetkellä liikkeessä soi: Yle Areena ja Radio Helsinki
-Keväällä liikkeessä soi: Japanilainen jazzMeidän oli ehdottomasti pakko järjestää kilpailu takatukista! Tiedätkö sinä kuka herroista omistaa minkäkin reuhkan? Yhdistä takatukka ja sukunimi --> laita viestiä tai vastaa postaukseen! Voit voittaa solmion ja kalvosinnapit Kaartinen & Kuusela liikkeestä! Voittaja arvotaan oikein vastanneiden kesken!

Kilpailu auki 23.12.2020 asti, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti!