Kaartinen & Kuusela(liike) 1-vuotta


Sekä Kaartinen että Kuusela ovat tänään ja tällä viikolla(ja tässä kuussa) juhlatuulella. Syykin on tällä kertaa selkeä; ei kenenkään muun synttärit kuin oman liikkeemme synttärit ovat nyt, tänään ja tässä kuussa! "Oikeastaan oltiin ekaa kertaa auki 1.9.2020, mutta kyllähän Kuuselakin ymmärtää, että synttärit on hyvä syy iloita mennyttä vuotta kuukauden verran" Kaartinen toteaa yleensä niin tarkalle Kuuselalle, joka vastaa yhdellä hyväksyvällä nyökkäyksellä ja leveällä hymyllä.
Kuten ollaan jo aiemminkin yritetty ilmaista, niin ollaan oltu koko tää aika älyttömän kiitollisia kaikesta avusta, jota ollaan, rakkaiden lisäksi, saatu tuntemattomattomiltakin ihmisiltä. Apua ollaan onneksi saatu enemmän kuin tarpeeksi. "Kiitos!" Kuusela tiivistää tunteensa ensimmäisestä yrittäjyysvuodestaan.
Tän lisäksi ollaan kiitollisia siitä, mitä kaikkea ollaan saatu tehdä. "Muutama vuos sitten me ei voitu ees kuvitella, että saadaan hiki hatussa ommella pienessä takahuoneessa maailman parhaista kankaista meidän omia tuotteita" Kaartinen toteaa Kuuselan samaan aikaan paahtaessa menemään ompelukoneellaan.
"Tää oli se unelma, jota näin vuoden tekemisenkään jälkeen on vaikea uskoa todeks" Kuusela kertoo intohimostaan, rakkaudestaan, tämän hetkisestä työstään. Eivätkä ne käytetyt vaatteet, joiden takana voi seistä 100%:sesti tietenkään vähennä poikien innostuneistuutta ja iloa. " Kyllähän sen ilon näkee, joka kerta ton himohamstraajan silmistä, kun se saa uusia vaatteita" Kuusela toteaa katsoessa Kaartisen kasvavaa inventointivuorta.
Vuoden sisällä sonneille on tapahtunut vaikka ja mitä! Ollaan kuvattu omia postauksiamme, ollaan me solmittu solmioitakin kameralle, meiltä on kysytty kysymyksiä niin lehtiin, podcastiin kuin myös muutoinkin vaatteista kiinnostuneille korvillekkin, ihan pikkasen ostettu ja myyty vaatteita. Silti ensimmäisestä yrittäjävuodesta päällimäisenä mielessä on yhdessä vietetty aika; muutamina hiljaisina hetkinä kahdestaan, joskus rakkaan työharjoittelijan kanssa, mutta ennen kaikkea teidän kanssa!
"Ollaan niin iloisia ja no sanotaan se vielä kerran; kiitollisia, siitä minkälainen asiakaskunta meille on muodostunut ja kuinka paljon lisää rakkautta ollaan saatu elämiimme" Kaartinen toteaa Kuuselan tuodessa elämänrakastajakaartiselle nenäliinaa.
.
Mitä tulevaisuudessa?
 “Pitää ymmärtää kauneutta ja historiaa, jotta pystyy tekemään mitään kaunista ja hyvää" Kaartinen toteaa, kun Kuusela muistuttaa tulevaisuuskatsannasta. Ollaankin Kaartinen & Kuuselassa mietitty ja katsottu ja palaveerattu tulevaisuudesta, tietenkin menneeseen nojaten!
Halua ja tahtoa kehittää toimintaa löytyy ja paljon! Halutaan parempia vaatteita, halutaan olla palvelulta parempi, mutta halutaan myös edelleen tehdä omia vaatturintöitämme! Miten me sitten tehdään sitä; ollaan hankittu enemmän niitä vaatteita mitä olette kaivanneet, lisää omia projekteja ja tilanteen salliessa lisää käsiä niiden tekoon, tämän lisäksi yritämme aina kehittää omia työtapojemme, niin ompelun suhteen kuin muutenkin. "Kehitys loppuu tyytyväisyyteen!" Kaartinen huudahtaa kliseitä ilmoille.
Kiitos paljon ensimmäisestä vuodesta ja malja tuleville työntäyteisille vuosille!
-Olli Kaartinen & Simo Kuusela-