Kaartinen & Kuuselan äitienpäivätoivotus


Kaartista ja Kuuselaa yhdistää moni asia, mutta kuten usein todettua, vahvin näistä asioista on heidän side läheisiinsä! Molemmat ovat perhekeskeisiä kundeja ja myös melkoisia mammanpoikia. "Varsinkin näin äitienpäivän lähestyessä" Kaartinen tokaisee, "365-päivää vuodessa mammanpoika Kuuselan" muristessa vieressä. Äitiemme takia jokaista uutiskirjettä tehdessä liikumme veitsenterällä, kaljareferenssit eivät saa koskaan ylittää kaljaperpostaus suhdetaulukkomme kriittistä pistettä.
Kaartisen selvittyä vapusta oli aika palata ruotuun ja soitella tuhlaajapojan elkein kotiinpäin apukäsiä veneen keväthuoltoa varten. Siinä missä Kaartinen käyttää hyödykseen eläkkeellä olevan äitinsä luppoaikaa käyttäen häntä kuskinaan ympäri Etelä-Suomea ulottuville vaatteiden shoppailureissulle, on Kuusela, kuten arvata saattaa maltillisempi vaatimuksissaan. 
Kaartinen kuvailee nykypäivän Kuuselaa ihanan maltilliseksi ja rauhalliseksi. "Myönnän" Kuusela tyytyy sanomaan lempeällä naamallaan. Kuusela ei pakotakkaan äitiään ympäri Suomea autolla, saati sitten kunnostamaan autoaan keväisin! Kuuselasta löytyy kuitenkin sitä samaa nuoruuden reteyttä kuin aiemminkin, mutta hänen äitinsä ei onneksi tarvitse huolehtia! " Mutsi huolehtii varmaan eniten silloin, kun tuun pitkästä aikaa kotiin ja avaan nälkäisenä jääkaapin" Kuusela toteaa jälleen nälkäisenä.
Eikä tarvitse huolehtia vieläkään, vaikka nyt kuvausta varten poikien työpaidoiksi hankkimat Harrikka-paidat kaivettiinkin esiin. "Olemme pohjimmilta kuitenkin hempeitä nössöjä" Kaartinen tyytyy sanomaan tämän viikon yhteiskuvaa haikeasti katsoen.
Jos viime viikolla oltiin iloisia siitä, että ihmiset olivat ihanan avoimia ja hyvällä tuulella, tällä viikolla ollaan iloisia siitä, että ollaan saatu parhaat mutsit, mitä me oltais voitu saada!
Kiitos rakkaat äidit ja ihanaa äitienpäivää!
Ystävällisin terveisin Olli ja Simo.
OBSSSS!!!!! MUUTETAAN TAKAISIN ARKADIANKADULLE ARVIOLTA NIIN, ETTÄ AVATAAN 18.5.2021!