Kaartinen & Kuuselan farmarikuume


Iso osa sitä syytä miksi Kaartinen & Kuusela perustettiin viime vuonna keskellä pandemiaa, oli se, että pystyisimme tekemään sellaisia vaatteita mitä olemme kaivanneet. Korjausjono ja muuttaminen ovat hiukan syöneet aikaa omilta projekteilta, mutta näin kevään ja harjoittelijan tuoman uuden energian myötä on aika edistää farkkuprojektiamme!



Siinä missä Kuusela veti koko vaatturikoulun pillifarmareissa, oli Kaartinen ajoittain vielä mukavuudenhaluisempi tullessaan kouluun ajoittain veryttelyhousuissa. No näihin lähes sairaalloisiin nuoruuden hömpötyksiin nimenomaan vaatturikoulu tarjosi helpotusta! Kaartisen ihannoima korkeavyötäröisyys alkoi kun Kuusela mittasi Kaartisen istumakorkeuden väärin ja teki hänelle Kaartisen ensimmäiset kylkiluita hivelevät housut. "Kuuselan korkeavyötäröisyyden ihannointi on käytönnössä siis alkanut mun ihannoinnista!" Kaartinen kertoo kysyttäessä...Kuuselan pyörittäessään silmien lisäksi päätään.



Pillifarkuista luopuminen on ollut Kuuselalle prosessi ja vain osittainen sellanen, sillä esimerkiksi keikoilla nämä pedot nähdään edelleen jalassa. Kuitenkin keski-ikäistyessä myös mukavuus on saavuttanut tilaa Kuuselan ajatusmaailmassa. Molempien veijareiden preferenssit lahkeenleveyksistä on näin vuosien tullen leventyneet useita senttejä! "Kaartisella ajoittain liikaakin." Kuusela ilmoittaa tiukasti katsoessan takahuoneessa roikkuvia Kaartisen 25cm leveitä housunlahkeita.



Kangasvalinta kokeilumalliin oli helppo. Kuuselan mukaan "mukavuus elämään löytyy arjen pienistä valinnoista!". Siinä missä Kuusela saattoi puhua tuossa paremman saumurin hankkimisesta, Kaartiselle sama asia tarkoittaa yleensä aamuisin mukavien vaatteiden päälle laittamista. "Mulle istuvuuttakin tärkeämpi asia tällä hetkellä vaatteiden materiaalit" Kaartinen kertoo pervouksistaan. Kesäkankaan valinnassa farkkuun on kaksi tekijää: sävyn pitää olla vaalea ja kankaan kevyt.



Miksi sitten farkut? Vastaus on yksinkertainen; sekä Kaartinen, että Kuusela haluavat farkut! "Olemme molemmat rentoja hemmoja ja vapaa-aika tulee usein vietettyä niinkin rennoissa vaatteissa kuin farkuissa", Kuusela ilmaisee asian ja Kaartinen nyökyttelee. Miehet ovat samaa mieltä ja sen myötä erityisinnoissaan tästä projektista.



Mitä? Kesäfarkut
Mistä tehty? Solbiati denim, 56% Puuvilla 44% Pellava
Alisuun puolikkaan tuleva leveys? 19cm
Voinko tilata omalla tuumakoollani farkut kesäksi? Kyllä

Palvelemme edelleen normaalisti, mutta jos haluat yksilöllisen ajan, olethan meihin yhteydessä, niin järjestetään!