Kaartinen & Kuuselan fiilikset remonteista


Kaartinen rakastaa katsoa televisiosta remontointiohjelmia, mutta Kuuselan intohimo Huvilaan ja Huussiin ei ole aivan yhtä suuri. Kuitenkin remontit tuntuvat seuraavan miehiä kuin hai laivaa! Viime viikolla, kun putkiremonttimme väistötilan ovesta tuli kirje; jossa vienosti ilmoitettiin, että Uudenmaankadun taloyhtiössä alkaa kattoremontti, repesi sekä Kaartinen, että Kuusela vatsanpohjasta kumpuavaan naurunremakkaan (mitä nöyrimmät pahoittelumme Savimaalle).
Kaartinen oli koko viikonlopun kotonaan aivan täpinöissään odottamassa, että roskalavat tulisivat liiketilan eteen jotta saamme kuvia seuraavaan uutiskirjeeseen. Pettymys oli suuri, kun liiketilan eteen tulikin vain vasta muutama teline. Näin olleen jouduimme hakemaan inspiraatiomme kuviin taannoiselta isännöintiliiton surullisen kuuluisalta Rooman matkalta. Kuitenkin kaikki tämä remontointi sai meidät tekemään myös katselmusta uudesta ja tulevasta. Onhan jokaisen remontin päätös uusi alku!
Samalla kun yritimme vaivaantuneina etsiä oikeaa kulmaa poseerata työkalujen kanssa, kuten yllä Kuusela onnistuneesti tekeekin, mietimme meidän omassa liiketilassa olevan remonttimme loppua ja yrityksemme uutta vanhaa alkua Töölössä. Kaartinen haaveilee jo koronan jälkeisestä ajasta ja potentiaalisesti tyylikkäästä yrityksen asiakkaille suunnatusta petanque-kerhosta.
Kuuselan haaveet liittyvät takatilan järjestämiseen, jotta voimme tulevaisuudessa tehdä vielä enemmän vaatteita alusta loppuun ja kehittää omia vaatteitamme aina vain paremmiksi ja paremmiksi! Ja kyllähän Kaartinenkin vanhaa takatilaa kaipaa, haluaahan hän ostaa aina vain lisää ja lisää vaatteita!
Tulemme tulevaisuudessakin myymään laadukkaita käytettyjä vaatteita sekä parhaita Töölössä valmistettuja vaatteita. Tämän lisäksi haluamme tarjota vielä kaupungin laadukkainta palvelua. "Vaatteisiin liittyen!", Kuuselan on pakko päästä muistuttamaan Kaartiselle. 
Tulimme myös lopputulokseen, että kehitys loppuu tyytyväisyyteen ja haluammekin kysyä sinulta asiakas, mitä sinä haluaisit tulevaisuudessa?
Portviini-iltoja, punaviini-iltoja, konjakki-iltoja, shampanja-iltoja? Espressokone ja kahvikerho? Käsinompelun opetus-iltoja? Petankkikerho? Vaatehifistelijöiden salakerho? Vaatehifistelijöiden julkinen kerho? Aikuisten lauantai iltapäiväkerho? Vai jotain muuta!
Palvelemme edelleen normaalisti, mutta jos haluat yksilöllisen ajan, olethan meihin yhteydessä, niin järjestetään!