Kaartinen & Kuuselan pikkujoulujen "suosikki" hahmot


Kaartinen ja Kuusela ovat olleet viime aikoina megatäpinöissään, ei pelkästään johtuen siitä, että on käynyt paljon kivoja asiakkaita vaan myös siitä, että varasimme pikkujouluristeilyn joulukuulle! Siinä missä Kuusela on risteilyammattilainen, on Kaartinen "vain" pikkujoulurakastaja! "Ollaan monella tapaa hyvä tiimi mut toivotaan et nyt ku saadaan yhdistettyä molempien rakkaudet yhteen et ollaan myös huomattavasti parempi tiimi tulevaisuudessa..." Kaartinen kertoo pelonsekaisin tuntein. Nyt kun firmassa ollaan kaksi viikkoa puhuttu vain pikkujouluista, oli meidän mielestä sopiva aika perehtyä siihen miksi pidämme niin paljon tästä; juhlien juhlasta!
Firman pääjehujen mielipiteet vuoden odotetuimmista juhlista ovat melko yhteneväiset. "Pikkujouluissa jengi jota muuten näkee ehkä vaan töissä, pääsee irrottelemaan ehkä sellasella tavalla ja kontekstissa missä et ole tottunut näkemään heitä, aivan mahtia!" Kaartinen kertoo. "Voisin lisätä myös sen et pikkujouluissa voi pitää kaiken sen saman hauskan minkä jouluna, mut ilman sitä stressiä!" joulupöytäbuffan risteilylle varannut Kuusela kertoo silmät kiiluen.
Vaikka heillä on omista pikkujouluista mukavan rennot ja rauhalliset odotukset, ovat sonnit olleet mukana monissa hiukan reteämissä työyhteisöjen pikkujouluissa. "Se on aina ne hiljasimmat gubbet joilt lähtee lapasesta, se on nii ihanaa!" Kaartinen muistelee katsahtaen vaatturiluokkansa hiljaisimpaan skloddiin. Jantterit rakastavatkin muistella erinäisiä vanhoja pikkujouluja ja niiden niin miellyttäviä ja ihania tapahtumia! "Onneks aika kultaa muistot..." Kuusela muistuttaa.
Tämä postaus onkin omistettu muutamille hahmoille joita pikkujouluissa ihmisistä kuoriutuu! 
"Lähtee lapasesta hemmo"; se tyyppi joka ottaa paidan pois joka tapauksessa jossain vaiheessa, tavataan yleensä kello 22:00-23:07 solmio otsalla. Kaikkien onneksi sammuu kuitenkin ennen kello kahtatoista.
"Ihan jokaista ihmistä ahdistava janari"; silmälasit katoaa estojen myötä kolmannen kaljan jälkeen jotka on juotu jo ensimmäiseen 15 minuuttiin .Se tyyppi kenen kanssa et halua etsiä taksia kotiin.
”Mä harrastan urheilua sälli”; ihminen joka ”harrastaa” urheilua. Lajina yleensä triathlon tai crossfit, eikä dieetistä luovuta yhtien pikkujoulujen takia. Omat eväät ovat must, jotta saadaan pidettyä energiatasot sopivina ja aamulla pääsee taas lenkille. 
"Erityisentarkka erityisesti kaikesta tyyppi"; vapaalle vaihtaminen ei kuulu luonteeseen, ei ainakaan työporukassa. Etäisyys muihin työntekijöihin on hyvä pitää ja kun virallinen osuus on hoidettu, otetaan lähimmälle parkkipaikalle jätetty oma auto ja ajetaan kiireen vilkkaa kotiin, kuitenkin nopeusrajoitukset huomioiden.
"Eiku ihan oikeesti en oo varma lähenkö risteilylle teijän kanssa..." Veijonen kuiskaa luettuaan postauksen läpi...
Ystävällisin Terveisin,
Kaartinen & Kuusela