Kaartinen & Kuuselan vapputoivotus


Siinä missä Kaartisen ensi viikon alun suunnitelmat on täristä kylmässä hiessä, Kuuselan "no ehkä muutama kalja" pitää jopa vappuna! Näiden hemmojen mielestä jokaisessa juhlassa tärkeintä on olla ihanien ihmisten seurassa ja se toteutetaan myös tänä juhlapyhänä! Miehet toivovat, että ensi vuonna vappua päästään viettämään jopa useamman ihmisen seurassa.
 


Vappu ei ole aina ollut Kaartiselle eikä Kuuselalle se helpoin juhla. Kaartisen aikuisuuden vappuja on varjostanut pukeutumistraumat niin lapsuudesta kuin nuoren aikuisen haalarielämästäkin. "Faijan kerran vuodessa kellarista haettu trenssi on edelleen saanut mut omistamaan nolla trenssiä!", toteaa Kaartinen. Kuuselan vaatetraumat ovat hiukan vakavampaa sorttia "Jengi luuli et olin pukeutunu vappua varten" Kuusela kertoo entisaikojen arkipukeutumisestaan.



Molemmilla on Rajoitusvappu II:n suunnitelmat selkeinä! Kaartinen saattaa nauttia perjantaina vappuaattona töissä muutaman oluen ja lauantaina syödä liikaa! Kuuselalle Kaartisen kaljan juontisuunnitelmat työpäivän aikana tulee yllätyksenä. " Ei helvetti.." on sanaparsi joka silloin tällöin Kuuselan suusta kuullaan. Kuuselan suunnitelmat ovat (kuten yleensäkin) hiukan kypsemmät. "Perjantaina ommellaan ja lauantaina jammaillaan" toteaa Kuusela.



Haluttiin kuitenkin meidän vappukuvissa esittää, et ei aina oltais niin mukavuuden haluisia kuin ollaan!  Kuitenkaan näiden sonnien mielestä kylmässä pidetyt picnicit eivät enää näin aikuisena tunnu samalta kuin 15-vuotiaana. "Sohvat on mun juttu enemmän kuin kylmä nurtsi..." Kuusela pohtii vakavana, Kaartisen helposti kylmenevät nivelet myötäilevät Kuuselaa.

Haluamme sydämemme pohjasta toivottaa teille mitä ihaninta vappua!

HUOM! OLEMME KIINNI 1.5.2021 Vappupäivänä