Kaartinen & Kuuselan vuoden 2020 kertaus!


Meillä on ollut ihan älyttömän kiva vuosi, jos näin saa sanoa! Suurin osa kiitoksesta kuuluu teille! Tässä meidän vuosi kuvin ja sanoin:Aloitettiin vuosi päättämällä, että parisuhteemme ovat tärkeämpiä, kuin ylimääräiset vaatteet olohuoneessa, keittiössä, kaappien päällä ja alla. Tätä varten päätimme perustaa vaatekaupan. Tämä päätös sinetöitiin meidän ensimmäisellä yhteisellä konferenssireissullamme Tukholmaan, Markku Aron tahdissa! Tämän ansiosta Keskiyön aikaan on meidän vuotemme kuunnelluimpien joukossa!
Konferenssin jälkeen kuitenkin suunnitelmat meni uusiksi sattuneesta syystä... Kesän tultua aloitettiin kuitenkin kuumeisesti etsimään liiketilaa. Alustavat suunnitelmat Punavuoresta muuttuivat melko nopeasti Töölöön, koska sekä Kaartinen veneillessään, että Kuusela mökin saunanlämmössä olivat huomanneet kaivanneensa jo vuosia rauhallisuutta.

Yritettiin etsiä remppakuvia liikkeestä, jotta voitaisiin bluffata, että oltaisiin tehty liiketilan kalusteiden asennus edes itse, vaikka oikeasti meidän lakimies teki kaikki tarvittavat korjaukset ja asennukset (Teipit teki Muiron Oy). Kiitos Late! Ja kiitos kaikille muillekin jotka ovat auttaneet!Tän kaiken jälkeen tavattiinkin jo teidät, meidän asiakkaat. On ollut ilo ja kunnia tutustua jälleen todella moniin uusiin ihmisiin, saada palautetta, nähdä hymyjä kasvoilla vaikeina aikoina ja ylipäätään on ollut ilo tehdä sitä mistä me intohimoisesti välitetään!

Tänään ollaan liikkeessä paikan päällä, mutta laitetaan ovi kiinni viimeistään neljältä ja juodaan muutama kalja ihanalle menneelle vuodelle ja 120kertaa paremmalle uudelle vuodelle!KIITOS JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Ystävällisin Terveisin,
Olli Kalervo Kaartinen ja Simo Seppo Matias Kuusela


 

Uudenvuoden poikkeusaukioloajat:

31.12.2020 Comme ci comme ça (16:00 ollaan varmasti kiinni)

1.1.2021 Suljettu
6.1.2021 12-18