Kesäaktiviteettejä Töölössä


Kesä on jo pitkällä ja tajuttiin, ettei me olla pidetty firman omaa virkistyspäivää aikoihin. Kyllähän virkistyspäivä pitäisi olla selkein väliajoin työntekijöiden hyvinvoinnin ylläpitämiseksi, vaikka Veijosen mielestä joka lauantainen klubilla käyminen onkin virkistävää. Alettiin miettiä tekemistä lähistöltä loppukesälle. Tekemistähän on Töölössä niin paljon, että päivä voisi venyä viikoksi, mutta rajattiin meidän mielestä paras kombo yhdeksi päiväksi.
Veijosen ehdotellessea limupärinöissään hotelliöitä Naantalin auringossa, Kuusela hillitsee rauhottavalla äänellä:  ”Eiköhän ekaks pidetä tossa naapurissa ämpäripalaveri” Puustisen tarkentaessa ”Siis se ämpäri on sitten litran tuoppi bisseä.”
Mr.Don on varma ”afteri” paikka, jonka takia juuri tämä viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola olisi meidän ensimmäinen etappi suunnatessamme kohti työntekijöidemme parhainta hyvinvointia.
Virkistyspäivään kuuluu tietenkin myös urheilu emmekä me tietenkään poikkeaisi tästä. Heti Puustisen ensimmäisinä työpäivinä Kaartisen isä tuli kertomaan paikallisen minigolfin rataennätyksen hallussapidosta. ”Noh uskoo ken tahtoo” Kaartinen tokaisee. Ja tämän ”ennätyksen” rikkominen ämpärien voimalla olisi meidän virkistyspäivämme suurin tavoite yleisen hyvinvoinnin lisäksi tietenkin. ” Taivallahden minigolf-rata on juuri remontoitu ja täydellistä alkuillan tekemistä kauniilla merimaisema-miljööllä varustettuna. ”Hole in oneilta” ei voi välttyä.
Minigolfin jälkeen jo varmasti alkaa nälkä hiipimään mieleen eikä mikään ihme, kyllähän kaikkien mielestä minigolf on urheilua. Tähän tunteeseen auttaa jo kohta 100 vuotta Töölössä vaikuttanut ravintola Elite. Kuten Kaartinenkin sanoo: ”Elitessä tietää mitä saa ja rakkaiden ihmisten seurassa on mitä ihaninta viettää aikaa!” Eliten valkosipulietanoita ei pääse karkuun edes unissa.
Tässä olisi karkeasti meidän suosittelemamme ”Päivä Töölössä” À la Kaartinen & Kuusela. Päivän pituudesta oli pientä huolta, mutta onneksi Kaartinen on tarkkana ja huomauttaa ”Voihan Donissa käydä myös Eliten jälkeen!” 
Otamme avosylin vastaan ehdotuksia virkistyspäivän aktiviteeteistä Töölössä!
Virkistysterveisin,
Kaartinen, Kuusela, Veijonen & Puusti