KKJP liivi on valmis ja tilattavissa!


Kaartinen & Kuusela ilmoittaa: Kaartinen on valittu Arkadiankadun Bachelor ohjelmaan! "Eiku ihan oikeesti..." JP on oppinut tarpeeksi vierailleena lausumaan tutut sanat. JP tuli nimittäin antamaan siunauksensa ja tarkistamaan viimeiset yksityiskohtaiset ohjeet valmiin KKJP-liivin valmistukseen. "Onneks noin kiireisellä hemmolla oli hetki aikaa mullekin!" Kuusela hieraisee silmiään yllätyksestä.
Jos on ollut JP:llä kiirettä, niin haipakkaa on riittänyt myös Kaartinen & Kuuselassa. "Pomot on pistäny mut juoksee niin paljo, et jengi on huolissaan mun syömisestä..." Veijonen kertoo vain 1,5 lounaan tahdista. Kaartinen on kuitenkin pitänyt huolen Veijosen syömisestä ja jaksamisesta sillä hän on halunnut voimakkaasti edistää liivin edistymistä. "Veijonen on ommellu liivin lisäksi valmistujaistyötään ni pajalla on välillä ollut hikeä ja ruuhkaa liiankin kanssa" Kaartinen kertoo kellariväen puolesta.
Kuitenkin takaraivossa ja ompelu/suunnittelupöydällä on jatkuvasti ollut yhteistyöliivimme, JPn epäilyistä huolimatta. "Kaartinen päivittelee pelkästään terassikuvia omaan someensa ni vähemmästäkin nousee syke..." Jussi-Pekka kertoo Kaartisstressistään. Kaikille liivinteossa mukana olleille tärkeintä kuitenkin oli ja on, että liivi on valmis! 
"Saatiin mun mielestä erittäin hyvin yhdistettyä JP:n visuaalinen silmä, meijän keinoihin ja tietämykseen vaatteiden valmistuksesta" Kuusela kertoo ylpeänä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan kankaat saatiin hankittua ilman tilaamista, mutta myös tilauskankaat haluttiin jättää mahdolliseksi. "Haluttiin pitää ideana se nyt näin alkuun, et teil on mahdollisuus hankkia edullisesti jotain oikeasti ainutlaatuista" Kaartinen toteaa pitkän prosessin läpi käyneestä liivistä. 
MITÄ? KKJP-liivi
Kenelle? Teille
Kangas? Beige pellava tai ruskea Huddersfieldissä viime vuosituhannen puolella kudottu kangas
Voinko tilata valitsemallani Dugdale Bros pellavakankaalla? Kyllä 
Kauan valmistus kestää? valmiilla kankaalla 3,5viikkoa tilauskankaalla 4,5viikkoa.
Entä se tärkein, HINTA? Valmiilla kankaalla 275€ tilauskankaalla 350€.
Tervetuloa sovittamaan liiviä, keskustelemaan yksityiskohdista, tai kritisoimaan Jussi-Pekkaa sekä Veijosta,
Kaartinen & Kuusela & Veijonen & Jussi-Pekka Ojala