Kovat kaulaan, liituraidat laulaa!


Se on vintage työsyksy edessä, etätyöhumputtelu, kesä, lorvailu on takana ja saadaan taas raataa! "Kirjoittaa Kaartinen oman kotinsa lämmöstä…” Veijonen puhaltelee. Ollaan KOKO firmana sitä mieltä, että kesän jälkeen alkaa vuoden paras aika, ihmiset parveilee kaduilla ja puheensorina yltyy desibeleiltään kovemmaksi, kuin ollaan totuttu heinäkuun hiljaisuudessa. ”Ja lounasravintolan kutsu kuuluu kovempana!” Kaartinen hihkuu Pompierin jonosta….

Vastaten teidän pohdintoihin, voitteks tehä musta noin coolin, onkohan niillä tarpeeks pitkiä pukuja, löytyyköhän mulle syksyks työpuku; Kaartinen käyttikin koko lomansa laittaakseen pukuvalikoiman kondikseen. ”On tullu inventoitua!” Puusti huokaisee kesän viimeisiä hikipisaroita. Jotta hikipisarat eivät menisi hukkaan, ollaan inventoitu samalla energialla satoja irtotakkeja vähän rennommille kavereille. ”Ja niille ei niin rennoille löytyy viel muutama tuplarivinen klubitakki!” Panu kaupallistaa kirjoitusta.
Saatattekin kysyä itseltänne löytyykö näiltä ihmisen natikoilta kaikkea syksyyn?!? ”Paksuimmat trenssit ja tweedit tuodaan vast ens viikon jälkee!” Kuusela viittaa syyskuun saapumiseen. Vanhemmat hemmot ovatkin joutuneet pidellä Veijosen suitsista kiinni, jottei hän myisi ns tiskin alta kaikkia herkkuja. ”Veijoseen kantsii kyl olla suhteet kunnossa…” Kaartinen toteaa apeana huomattuaan Veijosen myytyä omat suosikkinsa pois.

Miten Kaartinen & Kuusela sitten näkee tämän syksyn trendit? ”Kesä oli niin löysä, et verkkarit sun muut o passé” Kuusela tylyttää suurta johtajaa Kaartista. Oikeasti Kuuselalla on totuuden siemen puheissaan; vaikka ollaan ikuisesti sitä mieltä, että kaikki saavat pukeutua niin kuin parhaaksi kokevat. ”kyl se silti nii on, että syksyn juttu on ehdottmasti solmiot!” Veijonen huutaa innoissaan. Oli sinulla sitten irtotakki ja farkut tai puku; niin viimeistele se solmioilla. ”Mieluiten sellasel minkä oot valinnu sydämel ja mikä vähän rikkoo kokonaisuutta!” Kaartinen yrittää myydä riitelevien solmioiden kauneutta.
Hiphiphurraa Frasier ja EKLEKTINEN TYYLI!
Toivottaa,
Kaartinen & Kuusela