SM-kisainfot ja aikataulut!


Lahkeiden lyhennyksen sm-kisojen finaalipäivä on täällä. ”Ollaan jänskätty koko kevät Jonnen pärjäämistä ja nyt meil o teille infoa!” Kuusela toteaa ylpeänä.

18.5.2024 finaalipäivä alkaa avajaisseremonialla, kun Mestarikiltaneuvoston Ylioltermanni Pirjo Savolainen (Mallimestari) julistaa finaalipäivän avatuksi kello 15. Tämän jälkeen saapuvat itse gladiaattorit; kun välierissä kohtaavat Mustafa Ghafori, sekä kaikkien yllätykseksi Jonne ”KLITSUMURSU” Luomala! ”Jonne voitti amatööriompelijan 2 minuutilla ja sai luovutusvoiton puolivälierässä, kun ei saatu aikataului kohilleen!” Kuusela kertaa Jonnen huikaisevaa kevättä. Välierissä Jonnella ei vedonlyöntitoimistojen kertoimien mukaan ole mitää mahdollisuuksia. ”En tullu häviämään!” Jonne huutaa kaikkia kertoimia vastaan.

Logistiikan puuttuessa toinen välierä suoritettiin etänä. ”Siinä ei tapahtunu yllättävää vaan suurin ennakkosuosikki paahto finaaliin…” Kuusela kertoo SAMI EKLUNDIN ylivoimasta.Finaalissa kohtaavat noin kello 16:30 siis Sami Eklund ja voittaja parista Klitsumursu vs Mustafa ”Muhis” Ghafori. ”Eli käytännössä Muhis finaaliin, AIVAN SAIRAAN NOPEE VAATTURI!!!!” Kaartinen pistää rahansa Muhiksen voitolle. Ammattilaisen oman arvion ollessa maltillinen 5-10 minuuttia. Kansallisteatterin salamakäsi tarttuu haasteeseen 29 vuoden kokemuksen turvin, eikä pieninkään hikikarpalo ole noussut Muhiksen otsalle.

Kohtaamisen jälkeen Voittajan on mahdollisuus tavoitella SUOMEN ENNÄTYSTÄ JA haastaa Kuusela niin sanotussa finaalien finaalissa! Jottette jäisi aivan kuivin suin seuraamaan tätä jännittävää tapahtumaa, meillä on teille erittäin hyviä uutisia. Kyrö  on lupautunut tulemaan maistattamaan tuotteitaan välille 16-18 sekä koko päivän tarjolla on erinäisiä juomia ja pikkupurtavaa. Klo 16 pistetää ovet säppii nii saadaan kaljat auki vaatturien tapaan, eli finaali on yksityistilaisuus ja K18! 18.5.2024 aikataulu

11:00 aukeaa ovet normaalisti
15:00 Ylioltermanni Pirjo Savolainen saapuu avaamaan kisat
15:30 välierä JONNE vs MUSTAFA “MUHIS” GHAFORI
16:00-18:00 Kyrö maistatus
16:30 finaali, EKLUND vs VOITTAJA
17:30 Finaalien finaali

Kilpailuterveisin,
Kaartinen & Kuusela