Litti Uomo


Täysin sattumanvaraisesti firmamme yrityksemme tämän viikon uutiskirje on kunnianosoitus yhdelle Suomen suurimmista tyyli-ikoneista Jari Litmaselle. ”Litti Uomo on ainoa oikea miestenvaatetapahtuma maailmassa!” Kuusela karjaisee ja julistaa Arkadiankadun suurimman klassisen muodin tapahtuman avautuneeksi.

Oikeasti mietitään joka viikko, että mitä maailmassa tapahtuu ja näin pukuimmeisinä kalenterista löytyikin tällä viikolla klassisen miestenmuodin messut: Pitti Uomo. ”No ajateltiin, et voitais tarjota lauantaina täälläkin pientä karnevaalimeininkiä; eli alkoholitonta olutta ja stiflojen kiillotusta a’la Kenkäjorma!” Kaartinen hihkaisee erittäin hilpeän viikonlopun odottaessa. 



Vaikka sanaparsi Litti Uomo ei olekaan Kaartinen & Kuuselan trademark on se meidän mielestämme erittäin hyvä termi kuvaamaan myös meidän filosofiaamme, jossa rakastamme teidän- ja meidänlaisia tyylejämme. ”Juuri Kuninkaalla (Litti) on selkeä tyyli, joka ammentaa vahvasti hänen synnyinkaupunkiaan ja nykyistä kotimaataan” Veijonen kertoo samastuen, sillä hänessäkin näkyy vahvasti MÄNTSÄLÄ. 



Siinä missä klassisen Pittin tyylit ovat globaaleja ja erot näkyvät vain pienissä nyansseissa, me olemme sitä mieltä, että erilaisuus on erittäin iso rikkaus. ”Litti Uomo ideologiassamme korostuukin meidän rakkautemme teidän erilaisia tyylejänne kohtaan!” Kaartinen ilmaisee halunsa nähdä maailmassa paljon erilaisuutta. Pukumaailmassa, jossa meidänkin firmassamme eletään, kuitenkin realiteetit ovatkin juuri niissä yksityiskohdissa. ”Onneks meiltä löytyy tälläkin hetkellä pukuja viideltä eri vuosikymmeneltä, eikä meidän tarjontamme rajotu vaa pukuihin!” firman kaupallisin Panu huutelee.



Toivotammekin sinut tervetulleeksi keskustelemaan tyyleistä ja kenkien kiillotuksesta lauantaina 17.6.2023. ”Litti Uomo, Suomen laiskin vaatteiden myyntitapahtuma, Kaartinen & Kuuselassa!” takahuoneen lattialta tavoitettu Kaartinen puhkuu intoa!

Mitä? Litti Uomo
Missä? Kaartinen & Kuusela, Arkadiankatu 19, Helsinki

Tarjonta? Kenkäjorman kiillotuksia ja kengän huoltoneuvoja, holitonta olutta ja vichyä.
”Voin myös tarjota tyylikritiikkiä!” Kaartinen hihkuu.

Monelta? 17.6.2023. klo; 11-16

Ystävällisin terveisin,
Kaartinen & Kuusela & Kenkäjorma