Loppuvuoden 2020 juhlapukeutumisetiketti!


Jotta joulua voidaan viettää vuonna 2020, kumpikaan Kaartinen eikä Kuusela ei suosittele rahojen lähettämistä Viroon tai minnekkään Suomeen hyvien bileiden toivossa. Ei nyt ainakaan tänä vuonna... Kaartinen & Kuusela toivoo, että ihmiset olisivat yhtä fiksuja kuin meidän asiakkaamme, joiden kanssa turvavälien pitäminen ei ole ollut ongelmia!
Jos ja kun pääsemme viettämään joulua, haluamme ainakin itse tehdä sen täydellisissä tamineissa. Kaartinen muistelee kuinka hänen nuoruudessaan jengi painoi ympäri metsiä ritarivaatteissa miekkojen kanssa. Tämä larppaaminen tuntuu edelleen hiukan oudolta, mutta sen sijaan Hercule Poirotin ja vastaavien legendojen larppaaminen kotona vaimon löhötessä sohvalla pyjamissa tuntuu paljon paremmalta idealta.Mikäs sen parempaa kuin pyöritellä kädessä Old Fashioned drinkkiä ja katsoa Tempation Islandia maratonia kotisohvalla, kunhan sen siis tekee uudessa tupakkatakissa. Takkimme on kuitenkin tehty ennenkaikkea niihin hetkiin, kun haluat oleskella mukavasti ja tyylikkäästi!
Sekä Kaartinen & Kuusela aikovat pukeutua tulevaisuudessa tupakkatakkeihin perheen kesken pidettävissä tapahtumissa! A'la Kaartinen & Kuusela tupakkatakit teetettävissä  Arkadiankadulla, jossa myös tämä kyseinen kappale on myynnissä!

Jos sinua stressaa muut ihmiset tällä hetkellä ymmärrämme täysin: varaa siis aika aukioloaikojemme ulkopuolella, näin voimme tarjota sinulle yksityisen palvelun.