Matkustustakki vuonna 2021


Me Kaartinen & Kuuselalla uskotaan kohtaloon. Ainakin silloin ja sen suhteen, jos saadaan joltain vintage päällystakkikangas! Jostain syystä Kuusela halusi tehdä itselleen päällystakin kankaasta, mutta niin vain muutaman bischofshofenin ja Kaartisen raskaan inttämisen jälkeen idea oli muuttunut!
Kaartisen esimerkki vaatturin ryhdistä!
Kuka tekee vuonna 2021 Travel jacketin/matkustustakin? No Kaartinen & Kuusela tietenkin! Halusimme tehdä irtotakin, joka ei ole irtotakki. Halusimme takin joka olisi käytännöllinen, sekä bussiin, junaan, että ihmiselle joka kävelee töihin. 
Mitkä ongelmat nämä vaatturit haluavat ratkaista vuosimallin 2021 matkustustakin kohdalla?
-Stadin blosis / kylmyys (Eihän täältä muualle pääse...)
-Taskut seuraaville asioille: avaimet, lompakko, kännykkä, airpodit, koirankakkapussit ja maski
-Käyttömukavuus
Päällystakkikankaan käyttö ratkaisee osan lämpöongelmasta, kuitenkaan Helsingin viimaan se ei voi olla ainoa ratkaisu. Kaulaa suojaamaan turvaudumme perinteiseen Travel jacket-ratkaisuun, eli napilla kiinnittettävään kauluriin.
Taskut on helppo ratkaista! Ulkopuolelle teemme 4 kappaletta läpällisiä paikkataskuja, näin sisällä olevat tavarat pysyvät tämänkin viikon lumisateessa turvassa! Sisälle vielä kaksi taskua niin täydessä metrossa ei tarvitse niin stressata tavaroiden katoamista!
Käyttömukavuus ratkaistaan takin erittäin kevyellä rakenteella, Kuusela sanoo, että takki on myös saatavana täysin rakenteettomana. Tämän kyseisen matkustustakin paksun ja ryhdikkään villakankaan tuentaan riittää erittäin kevyt pellavaliina!
Kuusela pohtimassa, että kauankohan Kaartinen aikoo vielä kuvata
Muistathan, että olemme vielä tammikuun 2021 Arkadiankadulla, kunnes siirrymme helmikuun alussa Vaatturiliike Savimaan vieraaksi osoitteeseen Uudenmaankatu 32! Kolme räätäliä / vaatturia on kuulemma aina parempi kuin yksi!