Veijosmarkkinat; Kaartinen & Kuuselan loman mahdollistaja!


Meillä Kaartinen & Kuuselassa on ollut ihana alku kesälle. Aamukahvit, asiakkaat ja työilmapiiri ovat olleet kaikki kohdillaan. Ollaan myös oltu onnekkaita siinä mielessä, että vaikka yrittäjyyttä on kohta vasta vuosi takana, meillä on mahdollisuus pitää lomia! ”Isoin kiitos tästä taitaa kuulua hyvänmielenlähettiläs Veijoselle”, Kuusela toteaa leveä hymy kasvoillaan.


Ei haluttu pitää liikettä ollenkaan kiinni kesällä, joten vedetään lomat ristiin! Kaikkien siunaukseksi viime aikoina hyperaktiivisuuteen taipuvainen Kaartinen on koko juhannusviikon tavoittamattomissa. ”Veikkaan et tekee gutaa Kuuselalle, viel enemmän ku mulle!” arjensankari Kaartinen saa hyperventiloitua. Käytännössähän tämä ei laske palvelun ADHD määrää yhtään sillä Veijonen kahveissa vastaa 1,5 Kaartista! Ensi viikolla on siis tiedossa Veijosmarkkinat! 

Veijonen on lupautunut joustamaan liukuvista työajoista seuraavan kolmen viikon ajaksi sillä Kuusela lomailee Kaartisen jälkeen! ” Onneks Juhannuksen takia on ees pitkä viikonloppu!” Veijonen toteaa rankasta kesästään…Juhannusviikko jää meillä, kuten varmasti muillakin hiukan vajaaksi! Palvelemme alkuviikon normaalisti, mutta torstain jälkeen lähdemme rentoutumaan maaseudulle! Veijosmarkkinat ovat päällä siis tiistai-torstai ja käytännössä tämä tarkoittaa sympaattista palvelua jatkuvalla hymyllä!
 
Kaartinen haluaa puolestaan toivottaa Kuuselalle rauhallista viikkoa Veijosen kanssa ja teille asiakkaat ihanaa Juhannusta!


JUHANNUKSEN POIKKEUSAUKIOLOAJAT:

Juhannusaatto Pe 25.6.2021 SULJETTU
Juhannuspäivä La 26.6.2021 SULJETTU