Mestarien treffivinkit


Rakkaus on Kaartinen & Kuuselassa laadun ja palvelun tae, mutta ei missään nimessä itsestäänselvyys. Tämän takia muistamme kukin tavallamme läheisimpiä ihmisiä kerran vuodessa täydellisillä treffeillä! “No siis mulle jokainen päivä on ystävänpäivä!” Veijonen näsäviisastelee itsensä viikon vihatuin listan kärkeen. Koska tämä viikkokirje ilmestyy runsaat neljä päivää ennen h-hetkeä, ehditte te ottaa korvan taakse mojovat vinkit parhaita treffejä varten! 
Kaartinen aloittaa treffivinkit aina yhtä luotettavasti ja tylsästi! “Pyhpah, oon uusinu pelikirjaa roimasti viime aikoina!” Kaartinen tuhahtaa. Toimitusjohtaja onkin päättänyt ottaa uusvanhan harrastuksensa mukaan vahvasti myös treffeille. “Siis mikä sen ihanampaa, ku viettää Mäkelänrinteen uimahallissa aikaa jutskatessa ja vesijuostessa, sen jälkeen viel kahvit Cafe Uppopullassa!” Lähes 70-vuotias Kaartinen villiintyy.



Jos ensimmäinen treffiehdotus on rahallisesti kaikkien toteuttavissa, on firman kalleimpien deittien puolestapuhuja yllättävä. “No siis kysyttiin treffejä ja parhaat on mulla Pariisin reissu, ni mitäs sitä turhaan huonompia ehdottaa!” Puusti puhahtaa. Olikin luonnollista, eikä yhtään kulttuurinomimista pukea Puusti baskeriin ja asustaa kunnolla. “Hyvä ettette Suomen Pariisia muokannu taustalle…” Maailmanmatkaaja Veijonen huokaa muistellen iloisia Naantalin reissujaan.



Kuuselaan on tälläkin kertaa luotettava firman romantikkona. “No siis käytiin taas Seurasaaressa vetää tikkupullat pari viikkoo sit, ku pysty hyvin yhdistää koiranulkoilutukseen!” yksi koko historiamme suurimmista romantikoista Kuusela kertoo ylpeänä. “Tohon ku yhdistää Juhlamokan termarista, ni vuolaa!” Kuusela päättää jatkaa sulaa romantiikkaa. 



Romantiikkaa resuja risuja on myös firman nuorin täynnä! “Ah mä kyl rakastan ihan kaikkea ja kaikkia!” Veijonen vastaa ihan eri asiaan. Pienen keskittymiskatkoksen ja kuuden uudelleenkysymiskerran jälkeen poika kuitenkin vastaa treffi-ideakseen; joko hevikeikan tai Mr. Donin. “No siis nää on viimeaikaset ideat, muuten oon tehny vaan töitä!” Veijonen harmittelee kotiolojen kärsimyksestä. “Oon kyl vieny Ritziin ja nyt tekis mieli viedä kattoo Jope Ruonansuu -elokuvakin!” Veijonen huokuu Kuuselalta välittynyttä rakkausenergiaa.

Halutaan toivottaa teille mitä ihanimpia suunnitteluhetkiä täydellisille treffeille!

Pelkkää rakkautta toivottaen,
Kaartinen & Kuusela