Mitä Kaartinen & Kuusela antaa lahjaksi toisilleen?


Jouluun on enää kaksi viikkoa ja perinteinen jouluahdistus on hiipinyt takaraivosta molempien, Kaartisen sekä Kuuselan, aivojen etulohkoon. Joulu on kuitenkin ihanaa aikaa, muttei ehkä näin kulutushysteriasta stressaavien lempiaikaa. 


(Nämä tuotteet Kuusela antaisi Kaartiselle joululahjaksi liikkestämme. Kaartisen päätelmä asusta on se, että Kuusela haluaa hänen joko lisäävän ulkoilua tai olevan useammin pois liikkeestä...)


Koska meillä on kuitenkin vahva luotto siihen, että joulun viettoon pääsee tänäkin vuonna, pitää lahjatkin hankkia. Kuuselan vinkit lahjojen ostoon on selkeät: "- Yhteisen ajan lisäksi antamani konkreettiset lahjat ovat yleensä sellaisia, jotka tuovat arkeen luksusta". 

(Nämä Kaartinen antaisi lahjaksi Kuuselalle valikoimastamme. Toisin kuin asusta voisi päätellä, Kaartinen ei halua Kuuselan siirtyvän pankkiiriksi..)


Kaartinen on Kuuselan kanssa samoilla linjoilla (tässäkin asiassa..)! "-Vaikka mieli tekisi ostaa vaimolle lahjaksi robotti-imuri helpottamaan omaa arkeani ja hiukan ärsyttääkseni vaimoa... Olen yleensä maltillisempi ja pyrin antamaan asioita, jotka ovat edes jollain tasolla vaimon näköisiä asioita."Tärkein lahja on kuitenkin se mitä annat itsellesi! Siinä missä Kaartinen antoi itselleen tänä vuonna itselleen Kitonin kashmirtakin valikoimastamme, Kuusela päätti aloittaa itselleen irtotakin tekemisen varastossamme olevasta kankaasta.

Jos haluat ostaa lahjasi meiltä, muttet tiedä mitä, olethan yhteydessä niin keksitään mitä se voisi olla tai annetaan lahjansaajan itse valita ja mennään lahjakortilla!