Mittatilausvaatteet ja Kaartinen & Kuusela


Vaikka Kaartinen & Kuusela ovat vintagejätkiä henkeen ja vereen ovat he toimineet entisessä työpaikassaan mittamestareina ja tutustuneet siellä mittatilausvaatteiden maailmaan. Nyt kevään aikana meillä on mahdollisuus tarjota teille asiakkaat mittatilausvaatteita Italiasta (puvut, housut, takit), kuin myös paitoja, jotka tulevat Portugalista tai Ranskasta.

 
Siinä missä vaatturinpukua sovitellaan muutaman kerran harsinlankojen kanssa, tulee mittatilauspuku saada erittäin lähelle jo tilausvaiheessa. Sekä Kaartisella, että Kuuselalla on kokemusta kertynyt satojen tilausten kohdalta ja osaaminen hinkattu jiiriin sekä omien, että muiden erheiden avulla. "Vaatturikoulutus ei myöskään ole hyödytön mittatilauksia tehdessä", Kuusela tuumii. "Muttei myöskään aina hyödyksi" Kaartisen on pakko päästä huikkaamaan.Siinä missä hedonisti Kaartinen on vasta vaatturikoulun jälkeen alkanut kyseenalaistamaan kulutuskäyttäytymistään, on Kuusela ollut hippi nuoresta pitäen! Tämä saa Kaartisen ja Kuuselan kysymään päivittäin: MIKSI. Tällä kertaa haluamme kertoa teille miksi valita mittatilaus! 


"Pitää olla jo melko käyrä, jos ei saa rekkipukua näyttämään hyvältä itsesi päällä, pienten muokkausten avulla", mittamestari Kaartinen toteaa. "Myös erpiari ihmiset on muistettava", Kuusela nyökkäilee skolioosinsa kanssa vieressä. Molemmat miehet ovat kieroja kuin faan, mutta vain vartalollisesti. Siinä missä Kaartisen löysä vaatturinryhti voidaan huomioida melko hyvin mittatilauksessa Kuuselan olkapäätä, joka roikkuu toista 4cm:ä alempana on vaikeampi huomioida.Mittatilauksessa on kuitenkin aina kyse kompromisseista hyvään vaatturinpukuun verrattaessa. Siinä missä vaatturinpuvussa jokainen kommervenkki voidaan huomioida tulee mittatilauspuvussa ottaa ihmisen vartalon, lisäksi huomioon tehtaan rajoitukset muutoksia tehdessä!Kenelle Kaartinen & Kuusela sitten suosittelevat mittatilausvaatteita?
- Ihmiselle joka ei tunne oloaan mukavaksi rekistä ostettavissa vaatteissa.
-Ihmiselle joka haluaa jotain sellaista, jota vain mittatilaus voi taata.

Voimmekin tarjota teille 5.3.2021-1.5.2021 välisenä aikana, jokaiselle mittatilauspuvun, mittatilausirtotakin tai mittatilauspäällystakin tilanneelle asiakkaalle mittapaidan(arvo 150€) kaupan päälle!
 
MITTATILAUSHINNASTO

Puku (Scuderi, Italia) alk. 1250€
Irtotakki (Scuderi, Italia) alk. 990€
Housut (Scuderi, Italia) alk. 390€
Paidat (Portugali, Ranska) alk. 150€