Muiden hiihtoloma - Meidän urheiluviikot


Ollaan Kaartinen & Kuuselassa innostuttu hiihdosta, mitaleista ja muiden hiihtolomista viime viikkoina! " Kaartinen on, mä en oo ja Veijosta ei kiinnosta muu kuin skedeys kesällä" Kuusela juoksee korjaamaan. No mutta kuitenkin olympialaiset on tehnyt niin firman takahuoneesta kuin myös Veijosen ompeluyksiöstä penkkiurheilupyhättöjä. "Mä päätin sen kunniaks tehä pojille jäynän ja palkata firmalle hyvinvointikonsultin ja keksiä meille punnerrus+leukahaasteen pääsiäiseen asti; yllätyys!" Kaartinen paljastaa jekkunsa otsansa käsiin hautaaville janareille.
Kaartinen on ottanut hiukan etumatkaa haasteen kanssa vetämällä leukoja vuoden alusta, mutta Veijonen väittää hänen kuntopohjansa olevan parempi. "Kattokaa mua nyt, oon lähes kakskyt vuotta nuorempi ja rauta tottelee ihan eri tavalla!" Veijonen uhoaa menemään. Veijosen maaginen kunto perustuu hyviin, joka kesäisiin treeneihin "Eltsun parkilla"." Ei taida kuitenkaan rullalautailu auttaa tähän käsivoimahaasteeseen" Mahtivoimainen Kuusela katsahtaa Veijosen käsiä.
Maailman vahvimmaksi Kuuselaksikin tituleerattu Kuusela, ottaa haasteen, kuten elämän ylipäätään; rauhallisesti vastaan! " Joo katellaan, aloitin eilen tekemällä kotona kymmenen puhdasta punnerrusta ja viikonloppuna olis tarkotus käydä pulkkamäessä" Kuusela kertoo pukien laskuvaatteita jo ennakkoon päälle. Siinä missä yrityksen kaksi muuta jäsentä ovat kuluttaneet suuren osan ajastaan urheillen on Kuuselan suurin voima sydämessä.
Kaikille skloddeille on kuitenkin yhteistä, sillä kukaan heistä ei urheile ilman musiikkia!
Firmalla on kuitenkin sekava tilanne musiikin suhteen, sillä aivoitukset biisien suhteen ovat loppuneet. " Eiku oikeesti eilen kuunneltiin Taylor Swiftin koko tuotanto läpi.." Veijonen tuskailee turhan hempeän musiikin kanssa.
Pyydämmekin apuasi sillä haluamme luoda täydellisen sekavan tunnelman kevään urheiluhaastesoittolistallemme! Kerro meille oma suosikkisi urheilumusiikiksi tai muutama niin lisäämme sen Kaartinen & Kuusela voimailumusiikkilistalle!
Urheillen,
-Kaartinen, Kuusela, Veijonen-