Musiikki ja Me


Ensimmäisellä viikolla kun Kaartinen & Kuusela sai firman perustettua ja kajarit pöllittyä Kuuselan faijalta, käytettiin noin 8h meidän ensimmäisen yhteisen soittolistan tekemiseen. 
Listalla yhdistyi molempien suosikit klassisesta rokista sekä suomalaisesta rautalankamusiikista ja iskelmästä. Myöhemmin, kun Kuusela oli kaksi päivää pois, Kaartinen pisti uuden soittolistan tulille. Tämä soittolista pursusi Simon hermoja raastavia kappaleita, sillä Kuusela ei ehkä rakasta kaikkia italialaisia pop-kappaleita yhtä paljon kuin Kaartinen. Eniten Kuuselan hermoja kuitenkin raastoi se, että Olli laulaa jokaisen kappaleen päälle!



Jotain kuitenkin on tapahtunut, koska kuukauden  kuunneltuaan Kaartisen hoilaamista, Kuusela on alkanut hiukan lämmetä. Olemmekin alkaneet muodostaa itsellemme muutamia bändiaihioita(ainakin Kaartinen), joista ylitse muiden on noussut yksi. Olemme hypoteettisesti päättäneet perustaa yhtyeen, joka soittaa italodiscoa pienellä Suomi-twistillä, sillä jokainen kappale on Yölintua ja sanoihin käytetään vain erittäin vajavaista italiankielen taitoa ja Google-translatea. Yksi jäsen, joka osaisi tehdä disco-taustoja ja soittaa menevästi syntikkaa, on haussa vielä!



Mikä on sinun suosikki ensimmäisen sinkun kanneksi?
Entä mikä näistä mielestäsi toimisi parhaiten tämän duon(mahdollisen trion) nimeksi?
- Uccello Notturne
- Bespoke Boys
- Rage Against Made to Measure
- Rolling Lapels
-Unità di Capacità
Vai joku ihan muu, kerro meille mielipiteesi!