Muuttamisen ilo uudella matkustustakilla


Sekä Kaartinen & Kuusela ovat tietynlaisia larppaajia. Siinä missä Kuuselan tyyli vaihtelee uskottavan 80-luvun rockartistin ja 70-luvun vaatturin välillä, Kaartinen vaihtaa vaatteet tyyliin sopivaksi, aina kun vain on mahdollista. Myös nyt, kun muutto on käsillä, oli pakko saada matkustustakkiproto valmiiksi! Onhan muuttaminenkin tietynlaista matkustusta...
Tämä kyseinen matkustustakki on tehty erittäin paksusta talvitakkikankaasta. Kyseinen matkustustakki on testattu muutaman asteen pakkasessa toimivaksi päällystakiksi...ainakin Fredan päästä päähän kävelyyn! Kaartinen on kuitenkin helpottunut siitä, että enää tulevaisuudessa tarvitsee kävellä vain Fredan puoleenväliin!
Vaikka Kuusela kiroilikin takahuoneessa puuskuttaen takin työvaiheiden viime hetkillä oli hänelle tärkeää, että projekti saadaan maaliin ennen kuin muutamme. "Matkustamista se sporamatkailukin on!", jäi Kuuselan mieleen Kaartisen "tsemppisanoista". Kuvausta varten Kuuselan hymy oli jo herkässä, löysihän Kuusela kartalta tulevan osoitteemme Uudenmaankatu 32:n.
Kuten huomata saattaa selkeistä kartan osoituskuvista haluamme matkustamisen lisäksi puffata myös muuttoamme Vaatturiliike Savimaan luokse! Aloitamme väliaikaisessa osoitteessamme Uudenmaankatu 32:ssa tiistai 9.2.2021 kello 12:00! Tämän viikon meidät löytää vielä Arkadiankatu 19:sta, johon palataan remontin jälkeen takaisin toivottavasti toukokuussa!
Tule teettämään itsellesi kevään optimitakki, lähes säähän kuin säähän!
PS. Ollaan uutta sijaintia varten kerätty teidän toiveita soittolistaa varten! Katsottiin kuitenkin järkevimmäksi olla julkaisematta soittolistaa ennen, kun ollaan saatu kaikki tavarat sisään Savimaalle... Kiitos kuitenkin kaikista ehdotuksista, lisää otetaan vastaan!
Ketkä?
Kaartinen & Kuusela & Savimaa
Missä?
Uudenmaankatu 32, 00120 HELSINKI
Mistä lähtien?
9.2.2021