Hei, taas me laajennetaan!


Meillä kävi sellanen vahinko, et kellarin alkuperäisvaatturi pyys Jonnea hakemaan tavaraa kellarista; Jonne avas väärän oven ja törmäsi muutamaan rekillisen naisten vaatteita. ”Perhana notta mulle kerrottu!” Puusti yllätyy muina Mietoina, Jonnen löydöksestä. Annettiinkin Jonnen tutustua rauhassa aiemmin lukittuna olleeseen huoneeseen. ”Sen lisäks ojennettiin sille näppis ja annettiin sen kirjottaa; mitä suunnitelmia sil on noiden tavaroiden varalle!” Kuusela kertoo. ”No siis ajattelin et nää voitais myydä pois!” Jonne puhahtaa. Mutta miten?
”Meillä on tossa naapurissa tyhjä tila ja kauheen osaava Kalle, niin tuumittiin sitten, että mehän saadaan uusi tila tohon viereen ja mitä parasta heti syksyks!” Kaartiselta delegointia oppinut Jonne huutaa. Alakerran varastosta löytyikin kaikkea mitä tuleva liike tarvitsee.” Löytyy parhaiden valmistajien second-hand- ja vintage-vaatteita, napolilaista käsityötä muun muassa Kitonilta, pariisilaista muotia Jean-Paul Gaultierilta ja kaikkee siltä väliltä!” Jonne hihkuu kellarilöydöksistään Eli konsepti tulevassa pop-upissa tukeekin vallan mainiosti meidän osaamistamme. ”Shokeeraavaa! Löytyykö siis Armaniakin!?” Veijonen palaa lomilta kuittailemaan, Jonnen tyytyessä vain nyökyttelemään myöntävästi Veijoselle.



Miksi juuri Jonne hoitaa niin sanotun Kaartisen naistenvaatehuoneen tyhjennystä? ”Firman motto on iskostunut muhun lujaa; 'pelkkää lovee!' Haluan että laajennetaan firman sanomaa klassisten miestenvaatteiden puolelta myös melko klassisiin naistenvaatteisiin. Halutaan, että se meidän sanomamme ja palvelumme tulee syksyllä tutuksi yhä useammalle ihmisille.” Jonne kertoo lujasti yhtenevistä arvoista. Ja onhan samalla muistettava, että Jonne on edelleen oppisopimuksella kirjaimellisesti oppimassa. ”Kun aloitin, käytiin läpi mun oppimistavoitteet, mutta olen jo nyt oppinut paljon enemmän vaatteista ja ompelusta kuin uskalsin odottaa. Nyt mulla on mahdollisuus oppia, vielä niin paljon laajemmin, sekä vaatteista, palvelusta, muodista että ihmisistäkin!” Jonne päättää kirjeen.



Mitä? Naistenvaate pop-up; jakkuja, pukuja paitoja, housuja, päällystakkeja ja asusteita
Missä? Edelleen Arkadiankatu 19, Kaartinen & Kuuselan vanha liiketila
Milloin? Seuraa tätä ja tota palstaa https://www.instagram.com/kaartinenarchive

Laajenevin pop-up terveisin,
Kaartinen & Kuusela