Nappikauppa a'la Kaartinen & Kuusela


Jos jostain Kaartinen & Kuuselan työyhteisö on tunnettu niin lovesta, mutta tämän lisäksi yksi tärkeimmistä arvoista on pieni jäynöittely! ”Hellä kiusaaminenhan on rakkautta!” Kaartinen kertoo samalla paljastaen paljon parisuhteistaan… No nyt sen kunniaksi, että työharjoittelijamme lähti kolmannella työviikolla lomalle, päätimme keksiä rakastavan ja kaikkia hyödyttävän jekun. ”En ihan allekirjoita, ku mul ois ihan tota ompeluu muutenkin…” yläkerran pitkän taivuttelun jälkeen jäynään suostunut Kuusela tuhahtaa.
Kepposemme harjoittelijan päänmenoksi on yksinkertainen: teiltä on irtoamassa vaatteesta nappi tai teiltä on jo irronnut vaatteesta nappi, TE TUOTTE SEN ENSI VIIKOLLA (30.8-2.9.2022) MEILLE JA MUHIS OMPELEE SEN 24h:n KULUESSA TEILLE TAKAISIN FOR FREE! ”Siis vain 0,0 euroa! Tiiätteks te TV-shop äänellä!” Veijonen huutaa ympäri liikettä muiden vaatiessa limurajoitusta.
”Mun mielestä kaikkien kuuluis osata ommella nappeja, mut joskus ei jaksa ni nyt saa ammattilaisen palveluita ilmaseks!” Kuusela kertoo todellisesta neronleimaus pränkistä. Voimme myös Muhiksen puolesta luvata kaikille haluaville napin ompelututoriaalin, jotta näette, että miten vaatturiopiskelija hoitaa yhden helpoimmista suoritteistaan! ”Välil tuntuu et ei oo helpoin, ku nappeja tuntuu putoavan siihen tahtiin huippuvaattureidenkin jäljiltä…” Kaartinen vinkkaa Italian suuntaan, jossa ei tunneta sanaa solmu aina erittäin hyvin…
Nappikauppamme on auki ensi viikolla siis tiistaista perjantaihin ja toivomme niin paljon nappeja, että ainakin kerran Muhis joutuisi tuhahtamaan! ”Tuntuukin että poliisien piritorilla suorittama tehovalvonta toimi” Kuusela vitsailee Töölöön siirtyneestä nappikaupasta, muiden pyörittäessä päätään.
TOP 3 Vinkit nappibisneksissä:
-Paras valikoima nappeja ja lankoja löytyy Nappitalosta (Yrjönkatu 12, 00120 Helsinki)
- Ompele napit aina paksulla langalla tai vähintään tuplalangalla
-Tee solmu/päättele
PS. Jos näät Veijosen jossain maistelemassa nappeja niin se vaan kokeilee, onko ne oikeata helmiäistä vai ei!
Nappikamppisterveisin,
Koko Kaartinen & Kuuselan väki, sekä hiki hatussa lomalla nappien ompelua stressaava Muhis