Olympialaiset ja me


Kaartisen penkkiurheilukiintiö alkaa olemaan täysi tältä kesältä, mutta firman muut jäsenet eivät ole vielä edes aloittaneet! ”Eikä välttämättä aloiteta huomennakaan” Kuusela toteaa viitaten avajaisseremoniaan. Olympialaiset eivät siis välttämättä tule pyörimään skriinillä liikkeessämme, mutta Kaartisen tuntien firmassa saattaa pyöriä ensi viikkojen ajan kaikkea pyöräilystä judoon. ”En lupaa mitään”, Kaartinen tokaisee tuttuun tyyliinsä.
Näin vintagemiehinä Kaartinen sekä Kuusela näkevät kyllä olympialaisissa paljon arvokkuutta ja kokevat itse instituutiota kohtaan melko paljon mielenkiintoakin. ”Perinteet ja todella perinteiset ja snobit lajit kiinnostavat, ainakin ajatuksena” toteaa Kaartinen silmäillessään ohjelmaa.
Valitsimmekin teille muutaman tärpin tulevasta ohjelmasta ja samalla koetimme löytää valikoimastamme juuri tuohon teeman sopivat vaatteet!
 
Sunnuntaina 25.7 aamuyöstä tulee (kai myös Yleltä) ensi kertaa olympialaisissa oleva laji nimeltä skeittaus. Kaartinen eikä liiemmin Kuuselakaan perusta lajista, mutta nuorisovahvistus Veijonen on hommasta ilmiliekeissä. ”Eiku ihan oikeesti, jos muistan herätä ni pakkohan se o yytsiä” toteaa skeittiveijari matkalla kohti väiskin parkkia.
Kaartinen sen sijaan on saanut tältä kesältä jalkapallosta tarpeeksi, joten hänen valintansa on vanhan suosikin sijasta vaikeampi. ”Ei enää kansainvälistä fudista tänä kesänä. Näissä kisoissa on yleensä tullut seurattua jumituslajeja joissa on sopivan hidas tempo” Kaartinen toteaa näyttäessään televisiokalenterista torstaiyötä 29.7. ja suomalaisia golfkierrokselle osallistujia.
Kuuselalle jää jämävalinta käteen Kaartisen ottaessa helpoimman asun itselleen. ”Kyllähän tuolla on muutama laji mitkä on mielenkiintoisia, mut en tiiä haluunko pukeutua Robin Hoodiks tai et suostuuko kukaan meistä laittamaan speedoja jalkaan” Kuusela toteaa vedoten omiin suosikkilajeihinsa, jousiammuntaan ja vesipalloon. Kuitenkin yksi aina tyylikäs laji on jäljelle ja Kuuselalle lopulta helppo valinta, nimittäin tennis.
Yrityksemme haluaa erityistärppeinä vielä valita pöytätenniksen sekä aina yhtä jännittävän ratapyöräilyn…. Taidamme sittenkin katsoa olympialaisia!