Onnistuneen virkistyspäivän tarina


Kaartinen & Kuuselassa yritetään virkistyä aina kun laki sallii! ”Nyt taitaa toimitusjohtaja liioitella…”Veijonen valittelee kerran kahdessa kuukaudessa tahtia. Kuten kaikissa hyvissä tapahtumissa suunnittelu on kaiken; a ja o! ”Vintagekauppiailla suunnitelmallisuus ei ehkä ole verissä!” Puusti selittelee jo valmiiksi lopputekstiä... jossa kerromme yhdestä täydellisestä virkistyspäivästä!
Vannotaankin, että kun yleensä järjestämme virkistyspäivät on tapanamme muistaa kutsua firman jokainen työntekijä mukaan! ”Tälläkin kertaa muistettiin 5/6 firmasta kutsua mukaan!” Kaartinen pahoittelee kellarivahvistus Vaatturi-Riikalle myöhässä saapunutta kutsua. ”Ehkä sitä ei huomannut sen työmäärän takaa…” Panu puolustelee suurta johtajaa. 
Kun päivämäärä oli saatu sovittua, olikin aika sopia tekeminen! ”Diilistä opin, et hyvä johtaja kuuntelee työntekijöiden toiveita!” Kaartinen ylpeilee. Pojan annettiinkin diktaattorin omaisesti valita tekeminen mikä ei ollut kenenkään muun suosiossa. ”Sitte poika tuli kipeeksi eikä tullut edes paikalle ja kaiken kukkuraksi minigolf kentällä oli SM-kisat…” Puusti valittelee sattunutta. Kuitenkin päivän ensimmäiset kaljat
avattiin tämän onnekkaan epäonnen takia ja matka jatkui petankkikentälle!
Panun hävittyä lähes kaikille olikin virkistyspäivien tunnelma muuttunut! ”Kamoon olin toka!” Panu saapuu pätemään. Myös muutamalla olusella saattoi olla vaikutusta tunnelman niin sanottuun hilpeytymiseen! ”Siitä olikin sitten hyvä suunnatta shamppikselle ja syömään!” Kaartinen kertoo. Yleisestä odottamaa vastoin loppuilta sujuikin hyvin ja rauhallisesti. ”Kuvitelkaa; ainoa takapakki oli loppuiltana, et kaikki kastu kotimatkalla läpimäriks!” Puusti kertoo kosteasta illasta.
Firman virkistyspäiviin kannattaakin kysyä meiltä neuvoja. ”Ollaan oltu kolme kertaa laivallakin ja edelleen firma pystys!” Veijonen huutaa perään.

Virkistyneenä,
Kaartinen & Kuusela