Onnittelut valmistuville!


Kaartinen & Kuuselassa on joka kevät aika juhlia. Jos ei ole syytä,  niin syy keksitään. ”No tänä vuonna meillä on sit syy!” Kaartinen taputtaa Puustia olalle. Johtaja on mikromanageri par excellence, mutta viimeiset puoli vuotta hän on jakanut työtehtäviään onnistuneesti eteenpäin. ”Meijän työyhteisö on kasvanut, mutta eniten on kasvanut ihmiset sen sisällä.” Kaartinen kertoo.

Tämä kasvu on johtanut siihen, että ihmiset ovat ottaneet vastuun taakkaa Kaartisen heikoilta harteilta. ”Tohon ryhtiin ei voi yläoksille enää lisää painoa…” Veijonen kuittailee yläkertaan. Siinä missä klitsupörisijät hoitavat edelleen ompelut, Veijonen ja Pikku-Olli myymälän, on langat tiukasti käsissään pitävä Kaartinen vihdoin osannut luopua markkinoinnista. ”Yks isoin syy siihen on, et Puusti on kehittynyt viimesen vuoden aikana ihan sikana!” Kaartinen kertoo ylpeänä. 



Kaartisen mukaan Puustin kehitykseen on selkeitä syitä. ”Näin samassa koulussa muutaman vuoden pyörineenä, voin todeta että niil avaimil mitä sielt saa, ei tee mitään ellei niit saa ottaa käyttöön samalla!” Kaartinen toteaa. Puusti onkin joka kurssilta saanut jotain, mutta viime vuoden vastuu on vasta tehnyt Puustista Puustin! ”Vaikka edelleen joskus keksinkin ideoita, ni osaan just just kuvata ne; kun taas Puusti osaa lukea mua ja toteuttaa ne!” Kaartinen toteaa ylpeänä.



Lyhykäisyydessään tämä kirje on tehty onnittelemaan Puustia kehityksestä! ”…ja ainiin valmistumisesta myös!” Veijonen muistuttaa vanhempia osakkaita.  



Mitä suurimmat onnittelut Puustille ja kaikille muille valmistuville! ”Annettiin Puustille lupa järjestää maltilliset valmistujaiset 15.6.2024 15-18 meidän liikkeessä ja tekin ootte tervetulleita!” Kuusela hihkuu innoissaan.

Valmistujaisonnitteluterveisin,
Kaartinen & Kuusela