Pääsiäinen tulee oletko valmis?


Sekä Kaartinen että Kuusela suunnittelevat viettävänsä pääsiäistä omien kotiensa lämmössä. Siinä missä Kaartinen saattaa juhlia paastonsa päättymistä riistaruualla, on Kuuselan residenssissä seitanit jo marinoitumassa. Kummallakin on siis herkuttelu mielessä!



Ruokailujen ja niiden välisten reippailujen tuodessa pääsiäisenä ilon Kaartiselle ja Kuuselalle. Näiden skloddien mielestä kumpaakaan aktiviteettia ei tule tehdä muuten, kuin tyylillä!



Lapsuuden pääsiäiskoristeiden pyöriessä traumana poikien takaraivossa on keltainen neule pääsiäisen rentoon oleskeluun ulkoiluun ikään, kuin ”must”. ”Ei oo oikeesti mulle pakko”, Kaartinen tokaisee, Kuuselan kurtistaessaan ihmeissään kulmakarvoja.



Kaiken tämän pirteyden jälkeen illalliselle Kaartinen saapuu riistamaisterina. ”Jos larpataan ni larpataan sitten kunnolla”, on sanat jotka ovat jääneet kaikumaan juhlapyhien pelkona Kaartisen Härmälä vaimon takaraivoon... Kuuselan Kaartispeloista puhumattakaan.



Kuusela haluaa piristää pakanallista seitanjuhlaansa ripauksella kesää, näin kevään kunniaksi. ” Ainakin meidän firma hyväksyy tämän asun”, Kuusela huudahtaa. Kaartinen ei saa sanaa suustaan Kuolan valuessa suun pieliltä hänen ihailessaan Kuuselan mahtavaa baariteemaista paitaa.




Kuten huomaatte Koronakriisin edelleen pauhatessa meillä on kaikki hyvin, toivomme koko sydämestämme, että teilläkin on kaikki hyvin!
Palvelemme edelleen normaalisti, mutta jos haluat yksilöllisen ajan olethan meihin yhteydessä niin järjestetään!


Pääsiäisenä olemme kiinni seuraavasti:
Pitkäperjantai 2.4 suljettu
Lauantai 3.4 suljettu
Sunnuntai 4.4 suljettu

Maanantai 5.4 suljettu