Pääsiäisterveiset


Kaartinen & Kuuselassa on tapana virkistyä säännöllisesti ja näin kun vuotta on kolmasosa takana, on aika virkistyä vuosittaisella pääsiäislomalla! "Oon ansainnu loman!" Veijonen tiivistää kiireisen alkuvuoden. Kaartinen jätti tänä vuonna henkilökohtaisista syistä pääsiäispaastonkin väliin, muttei voi olla yhtymättä Veijosen sanoihin. "Jos Veijonen on ansainnu 4-päivän loman ni sit oon kyl mäki!" lähes yhtä monta limua Veijosen kanssa tänä vuonna juonut Kaartinen toteaa.
Jos Veijonen ja Kaartinen ovat lipittäneet limonadia, on takahuoneenhallitsija Kuusela tyytynyt vesi ja kahvilinjalle. "Siis ei limunjuonti voi olla mittari et paljon lomaa on ansaittu..." Kuusela tyytyy pyörittämään päätään. Mittari kuin mittari, niin kaikki hälyyttävät kuitenkin punaisella ja sen takia olemmekin koko pääsiäisviikonlopun kiinni. "Siit tietää et ollaan loman tarpeessa kun Kuusela ehdottaa virkistysiltaa viel sillee et minä ja Veijonen päästään sen mukaan!" Kaartinen hihkaisee.
Miten yrityksessä yleensä vietetään sitten virkistyspäiviä? "Meijän virkistyspäivissähän ei voi pelata mitään ku Kaartinen ei oo kovin hyvä häviäjä eikä se osaa voittaakaan kovin suloisesti..." Kuusela kertoo kuvausten lomassa. Kaartinen onkin ominut vanhasta yrityksestään täysin sekä huono häviäjä että -voittaja tittelit. "Entinen pomohan alko huijata aina tappiolla ja yritti kääntää itelleen jokaisen pisteen, ne oli aikoja ne!" Kaartinen muistelee kaiholla vanhoja virkistyspäiviä.
Jos Kaartinen & Kuuselassa tahtoo kuitenkin elää reunalla ja pelata jotain peliä, on petankki vahva ehdokas suotavien kilpailujen listalle! "Se on toi Kaartinen, ku se luulee olevansa koko kesän taas eteläranskalainen vanhus..." Veijonen naljailee vanhemmilleen. Jos Kaartinen syttyy vanhuussyndrooman takia petankkiin, lämpenee Kuuselankin kasetti juuri sopivan verran näin maltilliselle lajille! "Just sopivan verran liikuntaa mihin voi tarpeen vaatiessa yhdistää romanttisen juominginkin!" Kuusela kertoo kuvitellen eteensä lasin shampanjaa.
Firma virkistyy ja lomailee koko pääsiäisviikonlopun!
PÄÄSIÄISEN POIKKEUSAUKIOLOAJAT:
Suljettu 15.4-18.4.2022
Ihanaa pääsiäistä toivotellen,
Arkadiankadun petankkiklubi
Kaartinen & Kuusela & Veijonen