Päivä Veijosena vol. 3


"Viimeinen Pulla Uunista ulos" Kuusela tuhahtaa tullesaan ylös halaamaan ikuista suosikki harjoittelijansa Toropaisen Rikiä. Jos Veijonen on suhtaunut kahteen ensimmäiseen Veijoseen kivasti ja lempeästi, oli Kaartinen & Kuuselan kolmas Veijoskokelas paha pala sille oikealle Veijoselle. "Eiku ihan oikeasti, jos Riikkaa sanotaan viel kerrankin parhaimmaks työharjottelijaks ni vedän kaikki vessanpöntöstä!" Veijonen kiroilee.

Jos kaksi ensimmäistä Veijosta ovat saaneet nauttia töistä ja tehdä kivoja asioita, niin jostain syystä Riikka pistettiin heti siivoamaan ja tiskaamaan. "En olis muuten laittanu mut meil oli toi täydellinen essu..." Veijonen väittää tiukasti epäseksistisestä asenteestaan. Onneksi JäkeRiki ei ole tuollaisesta moksiskaan. "Oon ollu aikanaan Kuuselan ja Kaartisen kanssa töissä ni oon kokenu paljo pahempaakin!" Riikka kovistelee vanhempia setämiehiä.

Mikä sai sitten vanhoista kokemuksista ja peloista huolimatta Riikan palaamaan kaverusten huomaan? "Oon ollu melkee vuoden pois ni oli päässy unohtumaan et miten rankkaa työnteko voi olla..." Riikka sanoo pilke silmäkulmassa. Oikeasti tiskaamista rakastava "Toro"painen suhtautuu sekä yritykseen, että firman jäseniin rakkauden ja lämmön lisäksi ylpeydellä. "Tulee oikeesti hyvä mieli ku näkee omien ystävien tekevän niitä asioita mitä ne rakastaa" El Tortero kommentoi Kaartinen & Kuuselaa.
"Mä oon kyl oikeesti ilonen et saatiin Riikka tänne, vaikka vähän mustasukkanen edelleen siitä et en muka ois paras harjoittelija..." vuoden Riikkaa töihin kisutellut Veijonen kertoo avoimella sydämellä. Työnteko ei vain oikein tällä päivämäärällä maistunut kellekään. "Kolmet kahvit ja kahdet lounaat vedettiin ni kyl se saa riittää tälläselle sadepäivälle!" Kaartinen kertoo tyytyväisenä kaikkien työpanokseen.


Veijosterveisin,
Kaartinen & Kuusela sekä 2 parasta työharjoittelijaa ikinä