Päivä Veijosena volume kakkonen


Kun Kaartinen & Kuuselassa haettiin ihmisiä kokeilemaan päivää Veijosena, ei uskottu et kolmeakymppiä hipovia vastuullisuuskonsultteja olis hirveesti kiinnostanut! "Mutta väärässä olitte!" Breukers hymähtää lempeällä, mutta arvokkaalla äänellään. "En oo ikinä nähny niin hyvää työhakemusta, ku Bögön lähettämä oli!" Kaartinen kertaa yllätysten sävyttämää hakemusprosessia. 

Breukers saapui paikalle kuten laskentatoimen tohtorikoulutuksessa olevilla konsulteilla on tapana, muutamaa minuuttia liian aikaisin... "Oli selkeesti oppimista Veijosena olemisesta ku tuli ajoissa..." Kuusela koputtaa nokkaansa takahuoneesta. Siinä missä Kaartinen luovutti Breukersin oikean nimen lausuntamuotojen kanssa kuukausia sitten, yritti Veijonen vielä aamulla esitellä uuden Veijosen oikealla sukunimellä. "Kolmannen asiakkaan kohdalla vaihdoin Kaartisen lanseeraamaan Bögöön..." nuorin Veijonen kertoo. "Tuohon minulla on edelleen totuttelua!" KolmosVeijonen Breukers huudahtaa uudesta nimestään.
Jos KolmosVeijosBögöllä oli totuteltavaa nimen suhteen, oli työtehtävät hallussa ensi käänteestä lähtien. "En päässy ees höykyttää, ku tää jantteri tuntu pitävän koko ajan langat käsissään.." Veijonen sanoo ihan faijana. Breukers oli vieraillut ennen työvuoroaan useamman kerran katsomassa ykkösVeijosen työntekoa, joten "aivan todella vaativat" työtehtävät oli hallussa. "Kiva et saitte kuvan musta tekemässä päivän ainoaa virhettä!" Bögö kertoo nuken lynkkaamisesta.
Lynkatut nuket saatiin kuitenkin elvytettyä ja ikkunaan varsin mallikkaasti! "Poikkeuksellinen Veijonen ku ei kaatunu ikkunalaudalla käydessään!" Kaartinen kertoo ylpeänä.
Stailauksen ammattilainen Veijonen oli tyytyväinen ikkunan lopputulokseen, joten oli helppo pysäyttää Kakkosveijonen Elfving ihailemaan poikien komeaksi väsäämiä nukkeja. "Ei kahta ilman kolmatta!" Veijonen huudahtaa nähdessään kaksi muuta kadulla vierekkäin. "Videoiden kuvaamisen lisäksi, tämä oli yksi lempitehtävistäni Veijosena!" Bögö innostuu kertomaan, Veijosen katsoessa ylpeänä vierestä
Jos Elfvingin kanssa limutahti oli ja pysyi kovana, oli Breukersilla rauhoittava vaikutus firman villeimpään ja sekavimpaan Veijoseen. "Mä luulen, että jo pelkästään Bögön radioääni toi ykkösveijoselle rauhan" Kaartinen hymähtää vain 3,5 limun tahdille. Vaikka limutahtiin ei oltu tyytyväisiä johtaijien toimesta niin lähes kaikesta muusta oltiin! "Ja niin olin minäkin!" Breukers tuhahtaa kuitenkin jatkaen pitkällä listalla taidoista joista on hyötyä, kun on töissä Kaartinen & Kuuselassa. "Listaahan ei kirjoiteta tähän...." Kuusela huutaa työhakemusten toivossa. 
"Päivästä ja työpanoksesta kiittäen" Veijonen ojentaa tyytyväisenä Kitonin paidan Breukersille palkkioksi.
"Isot kiitokset myös meiltä!" jo aikoja sitten työnteon lopettaneet johtajat huutavat sohvalta. 
PS. MUISTAKAA HAKEA TÖIHIN MEILLE JOS JANOATTE TÖITÄ PARHAASSA SEURASSA NIIN ASIAKKAIDEN KUIN TYÖNTEKIJÖIDENKIN OSALTA!
Veijosterveisin,
Kaartinen & Kuusela & Veijonen & BögöVeijonen