Perinteinen joulukalenteri tulee taas!


Kaartinen & Kuuselan perinteeksi muodostunut Joulukalenteri starttaa huomenna! ”Niinku meiltä voi odottaa, ei kannata odottaa muuta ku täyttä tykitystä!” Kuusela huokaa stresseissä. Avataankin joka päivä somes vinkkejä, ehdotuksia sekä hyvää mieltä! ”Mitä te teette muullon sit?” mikrojen manageri Kaartisella nousee stressi.
Tän lisäks meidän joulukuu sisältää paljon rakkautta. ”Tein työvuorot nii et kaikille päiville riittää loistavaa palvelua!” Veijonen kertoo. Täydellinen henkilökunnan mitoitus takaakin sen että Kaartinen voi keskittyä tulevaan! ”Mä rehellisesti sanottuna haluun laajentaa firmaa ja tammikuussa saan sen tehtyä!” Kaartinen kertoo samalla koputtaen puuta. ”Halukkaat voivatkin ottaa Kaartiseen yhteyttä mikäli haluatte remontoida hänen puolestaan…” Panu huokaa firman kädettömyydelle.
No mutta ei karattais kokonaan raiteilta niin miten se joulu sitten näkyy meillä? ”Suklaat tankattu, aitoa kokista ja Sandelsia kaapissa!” virvokevastaava Puusti kertoo ylpeänä. Tämän lisäksi meillä on oikeaakin joulutekemistä teille. ”16.12.2023 tarjotaan teille tapahtuma; Jorma, piparia ja glögiä!” Panu kaupallistaa postausta.  
Kenkäjorma lupas tehä pikalankkauksia teille, Puusti lupas tulla keittää glögit ja Kaartinen lupas tulla vittuilemaan ja paljastamaan laajentumissalaisuuksia kaikille. ”Ei juma, estäkää Kaartisen paikalle tulo!!!” Panu taistelee vimmalla vastaan.
Suositellaankin olemaan tarkkoina meidän somen kanssa Joulukuussa! ”Vaik ei olla jouluihmisiä ni nyt täl kertaa otetaan kaikki irti!” Tonttu Kuusela herää kellarista.
Jouluterveisin,
Kaartinen & Kuusela