Perinteinen vuosikertaus!


Tää on se uutiskirje joka alkaa kertauksella. ”Al potero qualcosa bello, dobbiamo conoscere la storia e la bellezza” Kaartinen herätetään Joulun yli kestäneestä horroksesta sönköttämään rikkinäistä italiaa. Tärkeintä Kaartinen & Kuuselassa onkin yrittää täysillä pelkäämättä epäonnistumisia. ”Sil teemalla kasvettiin tämä vuos, välillä jopa turhankin kovaa!” Kaartinen huokaa; kuitenkin onnellisesti.



Ensimmäiset kaksi vuotta meni etsiessä oikeita uria joilla luistella. ”Onneks löydettiin asiakkaita, työntekijöitä, tiloja ja karkin toimittajia!” Puusti kertoo huikeaan kasvun vuoteen 2023 johtaneesta työstä. Puusti ottaakin täyden kunnian tarjoilun parantumisesta. ”Tää on tätä päivää…” Panu huokaa, muistuttaen samalla kuka hoitaa pyykkihuollon.



No tätä päivää on kuitenkin LAATU! ”Koetaan et siihen satsaaminen on vuosi vuodelta tärkeämpää, asioiden pitää vanhentua kauniisti ja niitä pitää pystyä huoltamaan!” Veijonen kertaa filosofiaamme. Toivotaankin et laatuun satsaaminen ja siitä paasaaminen on syy miksi kasvettiin tänä vuonna niin isosti. ”Luulen että se on isompi syy, kuin tiktok-tilin avaaminen!” täysin tässä päivässä kiinni oleva Kaartinen ristii sormensa.



Haluttiin vuodelle 2023 paremmin voiva yritys, mutta saatiinkin vain vieläkin kiireisempi ja työntäyteisempi vuosi. ”Ei oo kyl valittamista, kiitos et asioitte niin ahkerasti!” Kaartinen katsoo lempeästi ikuisuuteen. Jos viime vuoden toive ei täysin toteutunut, niin toivotaan ensi vuodelle samaa. ”Uuden liiketilan remppa etenee, kevääks tulossa ruikutuksen jälkeen oppisopimusopiskelija ja Kaartisen takatasku pullottaa positiivista ylläreistä!” Kuusela huutaa ompelukoneen takaa.



Kiitos kaikille vuodesta 2023 ja edelleen pelkkää lovee! "Pssst seuraa tätä palstaa, jos haluut kuulla tulevasta!" Veijonen kuiskaa Panun korvaan.

Koko sydämellä,
Kaartinen & Kuusela