Piknikpojat


Kaartinen ja Kuusela ovat palanneet molemmat töihin mutteivät ole unohtaneet heinäkuussa vapaa-aikaakaan, puhumattakaan omien lomien mestarista harjoittelija Veijosesta. ”Hei kamoon” Veijonen tuhahtaa omalomamestari-maininnalle. Kaikkien kolmen vapaa-ajan suosikki ajanviete näillä helteillä on sama. Nimittäin piknik-koriin suosikkien sujauttaminen, sekä omalle suosikkispotille suuntaaminen! ” Veijonen toki yrittää pölliä mun spotteja!” Kaartinen tuhahtelee Mäntsälän tuhlaajapojalle...
 


Tässä postauksessa pääsemmekkin tutustumaan kolmikon suosikkeihin mitä piknik-koriin, piknik-tyyliin ja piknik-paikkoihin tulee:

Mitä laitatte piknik-korin sisälle?

” Pari binii, kolmioleivät ja mansikat on mun opiskelija-budjetille just mainio. Tai sit pöllin töistä mun lohdutushyllyltä herkkuja mukaan tai vaihtoehtoisesti Kuuselan eväät” Veijonen latelee totuuksia.Kuuselan mielestä täyteen asti ahdettu Airamin termari ja pullat on parhautta! ”Mut ohan se ihana avaa roseepullo sillon tällön ja nauttia elämästä” Kuusela lisää katsoen kaihoisasti takahuoneen tuskaisen kuumasta ikkunasta ulos.Kaartinen yrittää olla elämässään, niin hedonisti kuin mahdollista. ”Ois ihana sanoo shamppis ja mansikoita, mut täl hetkel ehdoton suosikki o mutteripannu täynnä liian stydii tsufee ja kaks croisannttia!” Kaartinen tyytyy selittelemään.

Mites sitten se suosikki piknikmesta?

” Piknik on siel Mis mun sydän on, Eiksni!” Veijonen sanoo, Kuuselan mulkoillessa tarpeen vaatiessa piknikviltiksi muuttuvaa Veijosen vielä päällä olevaa paitaa.Kuuselan mielestä omaa parveketta parempaa paikkaa ei näillä helteillä ole! ”käytännöllisyys ennen kaikkea!” Kuusela huomauttaa kertoessaan, oman parvekkeen pienestä tuulenvireestä ja ilta-auringon puutteesta.

Kaartiselle ei käytännössä ole kesäisin rakkaampaa paikkaa kuin meri, joten 90% piknikeistä tapahtuu joko saaressa, merellä tai satamassa! ”Oikeesti rakkain paikka ympäri vuoden on duuni!” Kaartinen haluaa tehdä valvovien katseiden alla selväksi.No entäpä se tärkein, mitä puette päälle piknikille?

”Meitsi laittaa nykyään tän piknikpaidan päälle! Alaosan kans mennää sen mukaan, et mikä on puhtaana!” Viikon menevin mies Veijonen toteaa.

” Mukavuus voittaa mulla käytännössä aina, mutta pitäähän sitä aina pukeutua seurankin mukaan” Kuusela kertoo omista preferensseistään 800 euron farkuissa.

Kuten arvata saattaa Kaartisella sen sijaan saattaa usein lähteä kesälarppaus lapasesta. ” Kyl siin o joku syy et miks vaatekaapit pullistelee” kuukauden toiseksi menevin mies totetaa.Olemme koko heinäkuun paikalla, jollei hurjaakin hurjemmat piknikkimme eskaloidu aivan käsistä!