Pukujen kevät!


”Voi pukujen kevät sentään!” Veijonen aloittaa tällä kertaa postauksen. Oltiin ja ollaan valmistauduttu kevääseen ostamalla läpi talven pukuja enemmän kuin koskaan! ”Elämä on unelmaa!” shoppailuhimoinen Kaartinen hihkuu. 

Koska ollaan ostetaanjamyydänyritys voidaan seurata trendejä paljon ja muuttaa valikoimaa nopeasti. ”Ei vaan voida vaikuttaa siihen, et vihreitä ja ruskeita pukuja ei tehdä tarpeeks kysyntään nähden!” Veijonen vastaa usein kysyttyyn kysymykseen. Mutta kuullaan silti teitä, ostetaankin kaikki värilliset puvut mitä tarjotaan. ”Halutaan et palvelu on, niin hyvää kuin on vaan mahdollista!” Kuusela kertoo.


Jos pari viime vuotta pukutrendi on ollut leveä 80-luvulle flirttaileva, on tämän hetkinen minitrendi; hyvin istuva puku. ”Oon alkanu jopa tykkää melko slimmeistä lahkeista!” Veijonen yllättää kaikki. Kaartinen & Kuuselan trendinenä ei vielä hyppäsi slimfitjunaan, mutta suosittelee hyvin istuvia pukuja vuodesta toiseen. ”Ja siinä autetaan me!” Kuusela laskee oppipoikansa harteille painavan vaatturin käden.Mottomme pelkkää lovea takaa kuitenkin sen, ettemme tule pakottomaan sinua sellaiseen muottiin mihin et itse halua. ”Meilt puvun ostaminen on helppoa; kysyt ja me autetaan!” Veijonen kertoo. Tän postauksen myötä halutaankin painottaa, sitä täyttä palvelua, sillä tehtiin varauskalenteri meidän nettisivuille, josta voit varata ajan Veijosen käsittelyyn! ”Siis ostoksille tai stailaukseen, ei muuhun…” Kaartinen herää pitämään huolta kultapojastaan.Varaa aika Veijosen käsittelyyn tästä linkistä;
https://kaartinenkuusela.com/pages/ajanvaraus

”Kerro mulle lisätiedoissa; kuvaile mitä etsit, ja mitä kokoa olet; katon sen perusteella meille valmiiks soviteltavaa!” Veijonen hihkuu.

Ajanvarauspalvelu:
Kenelle? Kaikille
Mistä löydän ajanvarauksen? Nettisivuiltamme
Mitä ajan varaaminen maksaa? Ei mitään
Pitääkö sovitella vain pukuja? Ei! Voi kertoa itse mitä haluat
Pitääkö viettää Veijosen kanssa koko tunti? Ei, mutta sen Veijonen on varautunut viettämään kanssasi
Ps. Muistathan lisätä kalenteriisi lahkeiden lyhennyksen SM-kisat 18.5. klo 14-18! Tarkemmat aikataulut sekä päivän kulku ilmoitetaan ensi torstaina! Kuulemamme mukaan Kyrö Distilleryn kaverit ovat lupautuneet maistattamaan kello neljän jälkeen jotain mukavaa!

Ystävällisin pukuterveisin,
Kaartinen & Kuusela