Rakkautta ja pukeutumista


Silloin tällöin sitten kun Kaartinen avaa kalenterin ja Kuusela jääkaapin, eikä kummastakaan löydy mitään; aletaan usein miettimään vaatteiden yksityiskohtien ja niiden tekotapojen lisäksi niiden käyttöpaikkoja. "Ainakin kun funtsitaan minkälaista uutiskirjettä ois luvassa" Kaartinen ilmaisee löysästi. Firmassa on viime aikoina keskusteltu todella paljon rakkaudesta ja treffeistä, sekä asiakkaiden kanssa, että keskenämme. Tämä on johtanut siihen, että ollaan funtsittu ahkerasti sitä, että mitä niille treffeille sitten oikein laittais päälle. "Se on toi Kaartinen niin lempeellä päällä" Kuusela toteaa firman kesän teemasta.
Ekojen treffien klassikko "ole oma itsesi" toimii sekä Kaartisen, että Kuuselan mielestä niin pukeutumisessa, kuin myös käytöksessä! "Kaartisen ei ehkä kannata ennen treffejä juoda kahvia yhtä paljon, kuin normiarkipäivänä" Kuusela toteaa Kaartisen nyökytellessä päätänsä nopeahkosti 4 espresson jälkeen. Toisin kuin Kaartisen tuntevat voisvat luulla, ei hän yleensä pue ensimmäisille deiteilleen kaikkein kalleimpia vaatteita varastostaan. "En usko että mun deittejä kiinnostais paljon mun vaatteet maksais uutena...uskon kuitenkin, että on kohteliasta laittaa mahdollisimman skarpit vaatteet" Kaartinen kuiskuttelee.
Kuuselan deittimuistot ovatkin hiukan kauempaa, mutta hän on samoilla linjoilla Kaartisen kanssa sekä vaatteiden siisteyden tärkeydestä, että oman tyylin säilyttymisestä. "Olen kokenut näin vanhemmiten erittäin tärkeänä siisteyden pukeutumissa, mielestäni se kertoo kunnioituksesta seurassaolijoita kohtaan" Kuusela kertoo. Tyylistään Kuusela nyt ei ole luopumassa muutenkaan milloinkaan. Myös yksityiskohdat ovat sonneille tärkeitä. Siinä missä Kaartinen saattaa sujauttaa liikaa lempihajuvettään, hypoteettisessa treffitilanteessa Kuusela luottaisi vahvasti niin sanottuihin "All behind" hiuksiin. "Brylcreemi on vaan päässyt loppumaan" Kuusela harmittelee parisuhde-elämän ainoaa varjopuolta.
Jos näiden kahden sonnin pitäisi nyt lähteä ensitreffeille, jonkun tuntemattoman kanssa, molemmat  olisivat melko varmasti tilanteessa puku päällä. "Kaartinen on menneisyydessä sen verta monta kertaa bongattu puku päällä rappioromantiikan syövereissä, että hänellä ei taida olla väliä edes treffipaikalla", Kuusela toteaa Kaartisesta. Kuitenkin molemmat muistuttavat, että pukua ei kannata valita jos olo ei siinä ole mukava. "Ehkä miettisin myös treffipaikkaa ja tekemistä, ja suhteuttaisin pukeutumisen niihin" Kaartinen toteaa, Kuuselan tökkiessä vieressä, että muistetaan mainita myös se toinen ihminen.
Jos haluatte apua, mitä laittaa treffeille päälle tai minne kannattaa suunnata treffeille, niin poiketkaa ihmeessä keskustelemaan! "Kaartisen treffipaikka-vinkit kantsii päästää toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos" Kuusela viittaa Kaartisen ehdotuksiin; Malmin Cittariin laittamaan Eurojackpot vetämään, Hansasillalle syömään kebabia, Merihaan kahden pubin kierros...
Pelkkää lovee! t: Kaartinen & Kuusela