Smokkeja, kerroksia ja kierroksia!


Kaartinen & Kuuselassa on viime aikoina tehty töitä ja juhlittu! "Eli se perinteinen syksy!" Kaartinen juhlii jokaista arkipäivää, Kuuselan heiluttaen päätä jostain syystä edestakaisin. Mutta näinhän se menee, syksy on meillä kiireisintä aikaa, kun on kolmen sesongin vaihdos ja kaikki juhlat samaan aikaan! "Toukokuussa, kun puolet firmasta juhlii synttäreitä ei oo läheskään näin rankkaa..." Veijonen kiroilee laittaessaan smokkitakkia jälleen juhlakuntoon.
Jos juhlakunnosta huolehtiminen on erittäin tärkeää yritykselle, niin on myös jokaiselle meistä omasta terveydestään huolehtiminen! "Käytännössä tää tarkottaa syksyllä sitä, et aina kun mennään juhlimaan, muistetaan syödä ensiksi illallinen pitkän kaavan kautta!" Kaartiselta kuulostava snobilause pääseekin yllätten Kuuselan suusta. Jos sammakoita välillä pujahtaa Kuuselan suuhun on hän firman vanhimpana oppinut pitämään hyvin huolen siitä, ettei vilu pääse juhliessakaan puseroon. "Kerroksia, kerroksia, kerroksia!" Kuusela tokaisee niin kakkupreferensseistään, kuin myös syksypukeutumisesta. "Tähän sopis se firman klassikkokuva mis Kuuselal olis kaikki smokkitakit mitä firmas o päällä!" Puusti on rohkaistunut sekoilemaan firman kaksi-vuotissynttäreiden seurauksena.
Jos firman kaksi-vuotissnyttäreillä riitti menoa ja vilskettä niin riitti niitä kuuluisia sammakoitakin! "Kyl mä ihmettelen välillä mitä kaikkee Kaartinen voi sanoa ääneen!" Muhis kertaa ei painokelvollisia tarinoita illalta, onneksi kuitenkin hymy huulillaan! Harvoin koko yritykselle jäi näin hyvää oloa kuin tämän kerran jälkeen! "Se on toi firman perusarvo rakkaus, joka pitää huolen siitä, ettei tuu morkkista tai krapulaa!" Kaartinen kertoo ylpeänä erittäin hyvin sujuneesta illasta.
"Ainoa asia mistä jäi, paha mieli oli se, et me klitsuhemmot hävittiin yläkerran spedeille keilauksessa..." Kuusela toruu tiimiään, Muhiksen pyörittäessä päätään kovasti johtajan heikoille heitoille... Kaartinen oli taasen erittäin tyytyväinen tasaiseen tiimiinsä! "Kaks vahvaa nuorta keilaajaa, peittoo aina yhen vanhuksen ryvettämän joukkueen!" Kaartinen halaa yläkerran voittajia.
Maltillisin juhlimisterveisin,
Koko Kaartinen & Kuusela, toimitusjohtajasta työharjoittelijaan