Stefano Bi + Turkulainen = Simsalabim


Potkittiin vähän aikaa sitten teitä Kaartinen & Kuuselan asiakkaita persiille ja kysyttiin, että minkä sortin postaukset teitä kiinnostaa! "Ylivoimanen ykköstoive oli asiapostaukset ja sieltä eniten ääniä sai kenkäpostaus" Kaartinen kertoo asiallisen rauhallisella äänellä. No kuinkas sattuikaan, samaan aikaan saatiin myös viestiä Suomen T*rusta ja mietittiin et miten voitais hyödyntää toistemme tietotaitoa.
Kun monen alan osaaja ja osa-aikainen opiskelija KenkäJorma otti yhteyttä, oli Kuusela innoissaan. "Jos jokin kiinnostaa mua vähän, niin kenkien huolto, ja sillon ku joku ei innosta ni ulkoistan" Kuusela hihkuu tismalleen oikeaan hetkeen tullutta sähköpostia.
Vaikka nimi ei miestä pahenna(tässä tilanteessa parantaa), paljasjalkainen turkulaisuus kirpaisi Kaartista. "Katoin jokaisen maalatun parin kenkiä läpi ja yritin keksiä virheitä..." Firman Pikkumaisin Kaartinen kertoo. Heti löydettyään hemmon turkulaisuuden takana; Kaartinen oli kuitenkin tyytyväinen, toistuihan KenkäJorman puheissa laatu sekä kenkien huoltaminen. "Kylhän niitä laatukenkiä kannattaa huoltaa jos haluaa et ne on sul viel kymmenen vuoden päästä..." Veijonen komentaa vanhuksia.Jos Kaartinen suhtautui Jormailuun varauksella, niin samaa voi sanoa KenkäJorman ajatuksiin Kaartinen & Kuuselasta. "Aluksi tuli ihmeteltyä, että mitä hupiukkoja nämä ovat, mutta isoimman yllätyksen toi se, että taustalla olikin ihan tosissaan otettavaa liiketoimintaa!" Turun kelvollisin Jorma puhelee. Yhteinen sävel oli löytynyt laadun, käsityön sekä kuittailun avulla.Olikin aika keksiä mitä tehtäisiin. "Mä olin hetken seurattuani jo ihan vakuuttunut, että tuonne haluan mennä hoitamaan kenkiä" KenkäJorma kertoo. Kaartiselle tämä ei kuitenkaan riittänyt vaan hän halusi toteuttaa muodonmuutoksen, jotta saatte käsityksen mitä Jorma osaa. "Mä pakkasin kalleimmat ja värittömimmät stiflat mitä löysin, kusti polki ja Kuuselan sanoin VUOLAA!" Veijonen tulee paikalle energialla. Muutos olikin aikamoinen, vaaleat kengät eivät olleet enää vaaleat. "Peilikiillot ja patinavärjäykset ovat just mun kuppi teetä!" Kenkäjorma kertoo, kuvien puhuessa omaa kieltään.
Haluttiin, että voisitte tulla KenkäJorman juttusille, joten herrasmies on paikalla tänä lauantaina 25.2.2023 11-16. Jorma lupaili kiillotella muutamat kengät sekä kertoa uusille ja vanhoille asiakkaille omasta toiminnastaan. "Tervetuloa koko firman ja Jorman puolesta!" Kaartinen huutaa maatessaan lattialla. "Mä tarjoon kaljaa!" Veijonen heiluttaa firman korttia ilmassa.
KenkäJorma info
Kuka? Berk "KenkäJorma" Kirman
Ammatti? Lähihoitaja, opiskelija, kengänkiillottaja ja patinoija
Urheiluseura? TPS
Musiikki? Linkin Park
Ystävällisin terveisin,
Kaartinen & Kuusela & KenkäJorma