Suksitaan kuuseen


Kaartinen & Kuusela laskettelee hiihtolomaviikoille rennoilla ranteilla ja perinteisellä kaavalla. ”Löysistä ranteist huomannee, et Kaartinen ei oo ikinä lasketellu ja siis ollaan töissä” Kuusela tekee hommat selväksi. Kuitenkin suurin osa teistä päässee laskettelemaan pitkäksi viikonlopuksi ja tarvitsenette Kaartinenkuuselasplainausta lomallenne. "Tai siis oletetaan et ootte masseis ja lomailette ja tarttette meidän apua!" Kaartinen toivoo sormet ristissä.
Oikeasti olemme jopa itse saaneet vinkeistä tarpeeksi ja niiden sijasta ilmoitammekin; missä asuissa ja miten voitte viettää hiihtoloman. ”Kanarial ei tarttis ku speedot…” matkakeisari Veijonen tietää. ”Sä oot lähös yheks yöks Lahteen…”Puusti korjaa Veijosta ja stailaa Pojan lahtireissulle. Jos lähdet hiihtolomalle Lahteen, suosittelemmme vahvasti miettimään uudelleen, mutta päätöksen käydessä toteen, päälle tulee laittaa kerroksia, incognito-aurinkolasit, sekä huppu päähän. ”Kuuntelisin koko matkan huonoa Suomiräppiä viel, ja vuolaa” Kuusela maalaa lahtelaisten mielenmaisemaa. Puusti itsehän pakkaa Rimowan kymmenettä kertaa vuoden sisään ja lähtee matkoille. "Siis auttaa systeriä muutossa...Kalliossa..." Puusti korjaa.

Lahti ja remppa vaatteet ovat selkeitä, mutta entäpä jos haluat matkata Pohjois-Helsinkiin moikkaamaan vanhoja kavruja? ”PohjoisStadiin pätee about sama ku Lahteen…” Ogelilainen Kaartinen puhahtaa. Tämän takia suosittelemme vahvasti matkaa etelään! ”Viron lautalla näkee pukeutumisen monimuotoisuuden!” runsaasti matkaillut Veijonen muistelee. Ongelmaksi noussee se, että edelleen sama tyyli sopeuttaa teidät parhaiten matkaan! ”Onneks Tallinnaan voi myös pukeutua irtotakkiin!” Kaartinen väittää, jotta saisi laittaa kuvaa varten parempaa päälle.Kuusela on kunnoustautunut viime aikoina yrityksen ulkoilukeijuna, joten oli helppo väittää hänen lähtevän laskettelemaan! ”Emmäkään oo ihan liikaa sitä tehnyt…” parhaiten kotona viihtyvä Kuusela huokaa. Kuitenkin kuvaa varten vintage Carrerat päähän saanut Kuusela menee melkein täydestä firman parhaimpana laskettelijana.  ”Toi jätkä laskettelee korkeintaan Munkkivuoren ostarille…” Veijonen tuhahtaa Kuuselan outfitistä.

Jos et ole niin onnekas, että pääsisit arkea pakoon, voit tulla ruikuttamaan meiltä kahvia! ”Ollaa siis normaalisti auki, vaiks käyn Lahes!” Veijonen huutaa.Suksimisen spesialistit,
Kaartinen & Kuusela