Suomen kalleimmat bokserit!


Kaartinen lupasi itselleen seksikkäämmän vuoden 2024 ja siinä samalla kyseli muilta yrityksen jäseniltä; onko kellään halua lähteä samaan kelkkaan. ”Mä nostin ujosti käteni ja se oli menoa sitten!” Jonne kertoo vailla katumuksen hiventä.
Jonnen kännykkä alkoikin tärähtelemään Kaartisen alusvaateinspiraatioista ja pian pojilla olikin vahva yhteinen sävel! ”Ollaan molemmat tajuttoman seksikkäitä kundeja, jotka pidetään laadusta; eli ei tarttenut monestakaan asiasta riidellä!” Kaartinen laskee jälleen kerran kätensä Jonnen harteilla.
 


Johtaja onkin katsellut yläkerrassa pitkään pimenevään iltaan loistavia kellarinvaloja. ”Jos tehdään jotain, niin tehdään sit kunnolla” Jonne kertoo kasvavasta bokseri-innostuksestaan. Molempien kundien vaatimustaso onkin ollut kova. ”Halkiot kopioitiin Charvet:n paidast, kankaat tilattiin tietenkin Loro Pianalta ja mitotus testatattiin monella eri kropalla!” Jonne osoittaa itsensä lisäksi firman nuoriso-osastoa.

Seksikkyys ja laatu arvoina saivatkin poikien aivosolut poukkoilemaan!  ”Seksikkyys tarkoittaa monelle eri asiaa, mut mulle ja nähtävästi Jonnellekkin se tarkoittaa itseluottamusta” Kaartinen kertoo alushousufilosofiastaan. ”Jos housut saavat sinut tuntemaan seksikkääksi, ovat housut itsessäänkin kuumat” Jonne kertoo luottavainen hymy huulillaan.

 

Seksikkyyttä paremmin yrityksemme kuitenkin tuntee laadun. ”Ei tehty kompromisseja ja sen takia ollaan hiukan myöhässä lanseerauksesta.” Kaartinen antaa kuitenkin synninpäästön, sillä lopputulos on haluttu. Loro Pianan karkkiraita-kankaat edustavat meille seksikkyyden lisäksi sitä parasta puuvillalaatua, jota alushousuissa voidaan käyttää. ”Materiaalit, materiaalit, materiaalit!” Jonne huutaa päähänsä taotun mantran.

Ompelun laatu hiottiin kuntoon kolmessa viikossa, tikit per sentti laskettiin ja kuminauhan ja ylimääräisen kankaan luoma rypytys optimoitiin. ”Täs astu kuviin mestari ja oppipoika ja mä lähin veks, laatu on hyvää, se riitti mulle; en ompele.!” Kaartinen kertoo Kuuselan ja Jonnen panoksesta.

 
Bokserit pähkinänkuoressa
 
Kenelle? KAIKILLE
Miten tilaan? Tule mitattavaksi, saat päättää vyötärönleveyden sekä lahkeen pituuden
 
Hinta: 189€ (sis. Alv 24%)
Materiaalit: 52€
Työaika: 60€ (15€ /h)
 
Kangas: Loro Piana, 100% Puuvilla, kankaan paino165g/m
Kuminauha: polyester/spandex
Tikin tiheys: 8 /cm
 
Pesu:
Hellävarainen pesu 30⁰C, Ei valkaisua, Silitys kahdella pisteellä, Ei rumpukuivausta

Laadukkain terveisin,
Kaartinen & Kuusela
Kuvat: Mikko Rasila