Sydämelliset joulut jokaiselle!


Ennen kuin Kaartinen & Kuuselassa painutaan kukin omille kotikonnuille joulujen viettoon, haluttiin lähettää teille vielä mitä ihanimmat jouluntoivotukset! ”Matti myöhäiset ehtii huomen vielä lahjakorttikaupoille ennen kun Kaartinen karkaa Arkadiankadun toiseen päähän…” firman parhaimman kauppiasasenteen omaava Veijonen muistuttaa.
Huomisen hätälahjojen (mihin ei kannusteta) hankinnan lisäksi huomenna Kaartinen & Kuuselassa hoidetaankin perinteinen jouluarvonta! ”Joku pakotetaan kameran eteen vaivaannuttavasti ja pistetään Instagram-live pyörimään!” Kaartinen luo nopean katseen Kuuselaan ja jokseenkin oudon pitkän Veijoseen ja Puustiin. ”Ei hele, ooks sä lukenu meijän soppareiden pienen präntin?!?” Puusti kysyy Veijoselta hermostuneena.
 
Puheenaiheen nopeasti, muttei niin hermostuneesti Kaartinen vaihtaa heti: ”Perinteisesti laitettiin vähä parempaa päälle ja joku muu otti meidän joulukuviamme, KIITOS Oona Österman”. ”Aasinsillanhan ois saanu myös siitä, että joulukuvat oli perinteisen tavan mukaan otettu Elitessä…” Kuusela muistuttaa tekstin jo mentyä painoon.
 
Toivotetaankin koko Etu-Töölön puolesta teille mitä ihaninta ja rauhallista joulua!
 
Töistä meidät tavoittaa ensi viikolla normaalisti sillä Veijonen ja Puusti ovat lomalla koulusta ja pitävät teistä huolta! ”Hyvä sit tuun alas hengaa” Kaartinen huikkaa kuultuaan kaneetin, Kuuselan pyöritellessä päätä perinteiseen tahtiin! "Toivottavasti ei kuitenkaan Raskasta Joulua - Nissepolkan tahtiin sentään..." Veijonen vinkkaa silmää, toisen jalan jo ollessa z-junassa.
 
Joulutervehdyksien kera,
Kaartinen, Kuusela, Elfving, Puusti & Veijonen