Synttäripäivä Kaartinen & Kuuselassa!


Ei Kaartinen & Kuuselassa oltais uskottu kaks vuotta sitten tasalleen ku siivottiin hiusten jämiä lattian raosta, et koht meil ois työntekijöitä jotka tekis sitä meidän puolesta. "Oikeesti et kirjota noin, ku sillonkin se oli sun mutsi joka sen teki...!" Kuusela muistuttaa jälleen kerran Kaartista... No kampaamosta on jäljellä enää kumilattia ja kaakelit, kun vaatekeräilijät ovat ovat vallaneet nurkat.
Kampaamon muuttaminen vaateliikkeeksi oli selkiö, mutta myös yrityksen laajentuminen ja kasvaminen oli suunnitelmissa Kaartinen & Kuuselassa, vain tahti millä se tapahtui on yllättänyt kaikki! "Paitsi mut! Tiesin alust asti mihin johtajat pystyy!" Veijonen kehaisee businessvainuaan. "Jos joku sanoo jotain viel johtajaks, ni piilotan kaikki limut!" Kuusela herää kellarista komentelemaan firman turhauttavaa trendisanaa.
Vaikka Kuusela välillä murahteleekin, on kiitollisuus suurin tunne päällimmäisenä mielessä firman parhaalla vaatturilla kahdesta kuluneesta vuodesta! "Ei voi ku hattuu nostaa kaikille ihmisille, jotka on ollut meidän apuna, tukena sekä asiakkaina ja usein jopa kaikkina kolmena!" Kuusela intoutuu kiittämään teitä kaikkia. "Vaik välil unohtuuki visiteerata asiakkaiden suosittelemis lounaspaikois, ni onhan meil silti superit asiakkaat!" Veijonen huokaa perjantaipizzan perään.
Jos ollaan kiitollisia teille kaikille asiakkaille ja ystäville jotka on pitänyt meidän jaksamisesta huolta sekä innostaneet tulemaan täpinöissä töihin koko ajan, niin suurkiitokset kuuluvat myös ihmisille jotka ovat olleet meillä töissä! "Ollaan kyl löydetty täydellisiä ihmisiä töihin, niin minäkokelaita kuin myös palkkalistoilla hengaaviakin ihmisiä, kuten Kaartinen!" kaupallinen johtaja Veijonen kertoo samalla tehden koulua, etänä firman takahuoneessa. 
Oikeasti firman kiitollisin mies taitaa kuitenkin olla Kaartinen. "Must tuntuu et mä saan elää mun unelmaa; teen töitä sekä mun parhaiden ystävien et parhaiden tuotteiden kanssa, minkä lisäks saan tehä sitä Töölössä ja ihanalle asiakaskunnalle!" Kaartinen tavoitetaan kommentoimaan Pizzahutista. "Ei taida olla kovin kiitollinen Veijosen kouluaikatauluista vaan..." Puusti erehtyy kommentoimaan firman eniten kiroilua herättänyttä lukujärjestystä.
No jotenkin se kiitollisuus pitääkin osoittaa ja mikä on parempi päivä osoitella kiitollisuutta kuin tarjota haluaville halaus meidän yrityksen pahaalta halihemmolta! "Mä oon lauantaina töissä ni voin tarjoo sylin täydeltä lämpöä!" Veijonen huutaa samalla pahoitellen ettei Kuusela ole yrityksemme kovin halaaja.
UUTISKIRJEEN TIIVISTELMÄ:
KIITOS TEILLE!
Kaksivuotissynttäriterveisin,
Koko Kaartinen & Kuuselan konkkaronkka