Synttärit lähestyy!


Palttiarallaa kahen viikon päästä on se hetki kun Kaartinen & Kuuselassa vietetään synttäreitä! ”Tällä kertaa meil o isompi syy juhlia kun yleensä!” Kaartinen viittaa siihen, että viimeistään nyt ikkunaan tulisi lisätä merkintä; & POIKA. Veijosesta kruunattiin nimittäin tällä tilikaudella työntekijän sijasta työntekijäosakas. ”Kiitos siitä” Veijonen huikkaa juostessaan työtehtäviään.
”Kaartinen o joka kuukaus palkinnut ittensä kuukauden työntekijäks, niin ihmeteltiin tän palkitsemisohjelman oikea-aikaisuutta!” Puusti tavoitetaan hönkimään lomaltaan. Totuus on se, että poika oli ansainnut osakkuuden, mutta teipparilta oli kuulemma kultainen teippi loppu joten nimiosakkuutta ei herunut. ”Katellaan.” Kuusela tokaisee ”&Sonn” teippauksen ikkunalisäyksestä.Eikä Poika nimiosakkuutta olekaan vaatinut, sillä hän on alusta lähtien kokenut olevansa enemmän kuin osa Kaartinen & Kuusela perhettä. ”Jumalauta mitä jargonia…” Panu paheksuu. Ollaankin tyytyväisiä kaikesta tästä ja siitä, että saadaan olla osa toisiemme kasvutarinaa; ja halutaan juoda kaljaa.Täytetäänkin jääkaappi lauantaina 2.9.2023 muutamalla ölsterillä; sekä Veijosen et meidän firman kunniaksi, eli tervetuloa käymään! ”Ollaan paikal normisti 11-16 ja sit Donii!” Veijonen tiedottaa asiallisesti yllättävän tiedon.

Onnea Töölö ja Veijonen! ”Eiku sanot normaalisti et Veijonen oot Paras, rakas ja ollaan ilosia et oot meidän osakas!” Kuusela sanoo Kaartiselle.

Toivottaa,
Koko Kaartinen & Kuusela perhe