TÄMÄ EI OLE MUSTAPERJANTAI TARJOUS


Musta viikko musta perjantai, Kaartinen & Kuusela toteaa pelkästään RaiRai! ”Ei helvetti nyt se näppäimistö tänne!” Kuusela tuhahtaa. Tunteita herättävä kulutushysterian megaviikko onkin lävähtänyt suomalaisten ja Kaartinen & Kuuselan silmille täydellä voimalla tänäkin vuonna. On paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta mikä on oikein ja mikä väärin? Kysytään Kaartiselta, Kuuselalta sekä firman nuorisokaartilta.
Kaartinen paaluttaa toimitusjohtajana firman pääperiaatteet tulille! ”Meijän firmassa ei uskota alennusmyynteihin vaan oikein hinnoitteluun, ei vuodesta toiseen uutta kertakäyttöisyyttä, vaan kestävää laatua” Kaartinen vakavoituu ensimmäistä kertaa viikkoihin. ”Veijonen voi välil olla meil lahjottavissa pieniin alennuksiin, mut Kaartinen ei tuu enää darras töihin, niin sen kaa on huono neuvotella!” Kuusela kertoo Kaartinen & Kuuselan alepolitiikasta.”Näin yrityksemme kierrätyseksperttinä voin hyvin allekirjoittaa firmamme perusperiaatteen; laadun tärkeyden.” Kuusela kertaa jatkuvasti vähenevästä tavaran tarpeesta, laadun parantuessa. Mutta voihan laatuakin ostaa alennusmyynneistä? ”Kyllä” Kuusela toteaa Kaartisen nyökytellessä vieressä.Jos jonkun tuotteen saa yhtenä viikkona vuodesta halvemmalla, mikä estää ostamasta sitä silloin? ”Me taidetaan kaikki täs firmas olla ns. tarkan euron hemmoja, joten ei voi tuomita ketään, joka tekee ostonsa alennusmyynneistä” Veijonen haluaa lisätä muiden kulutustottumusten hyväksymistä.


 
Firman kaupallisen alan opiskelijat Veijonen, Puusti ja Elfving haluavatkin muistuttaa isomman veroäyrin kertymisestä lisääntyneen kulutuksen myötä! ”Kapitalismi on se, joka tätäkin maata pyörittää!” Kauppikseen uskova Elfving pitääkin firman hippien jalat maassa.

Alennusmyyntien kritisointia tärkeämmäksi koko yritys kokeekin puuttumisen heikkoon laatuun sekä eettisten epäkohtien tarkasteluun. ”Tätä ei kyllä olla tehty helpoksi markkinointikoneistojen pesukoneessa!” Kuusela huokaa syvään muun muassa viherpesuloiden suuntaan. ”Me ollaan onneksi poikkeuksellisessa tilanteessa, sillä meidän asiakaskuntamme vaikuttaa todella valveutuneilta kuluttajilta!” Kaartinen kertoo kierrätyksen ja laadun nimeen uskovista asiakkaista; teistä!
Jos ette tarkastele eettisyyttä tämä mies tullee uniinne!
Turvallista mustaa perjantaita toivottaen,
Koko Kaartinen & Kuuselan porukka