Tasa-Arvo Puusti


Jos joku on sattunut vilkaisemaan sosiaalista mediaamme, on ollut mahdollista huomata, että olemme päässeet rekrytoinnissamme maaliin! ”Haettiin lämmintä ja lempeää ihmistä ja ensi tuntuma oli myös, et se saatiin!” Kuusela hymyilee etänä mökkinsä terasilla. Jos kahden tärkeimmän kriteerin täyttäminen oli Puustille helppoa, niin hihasta löytyi vielä vallan mainio ässä!
”Vaik en oo paras ompelija ni silti osaan ommella!” Mittatilausompelija Puustin sanat kaikuivat Arkadiankadun haastatteluhetkessä! Kaartinenhan suodatti Puustin sanoista täydellisesti vain ompelutaidon, jonka jälkeen hän keskittyi puhumaan elämänsä rakkaudesta; Kaartinen & Kuuselasta.
Mikä ihme sai sitten Puustisen tarttumaan poikain työtarjoukseen? ”No suattaapi olla, et somesta kattelin, että tyypeil taitaa oikeesti olla hauskaa töissä ni oli helppo tarttua tarjoukseen” Puusti kertoo, tykäten laisinkaan kyttyrää Kaartisen aamuisista kahviövereistä ja meganopeasta liikehdinnästä. ”Kaartinen ja meganopeus samassa lauseessa…” Veijonen toteaa hoitaen samalla Kuuselalle ominaisen päänpudistelun.
Jos firman yksi tärkein arvo, hauskuus, oli Puustin mieleen niin ei hän laittanut pahaksi myöskään muita arvoja. ” Ihmisten hyväksyminen sellaisena, kun ne on mulle yks maailman tärkeimmistä asioista ja koen et täs yrityksessä jaetaan se arvo vahvasti” Puusti kertoo Veijosen ja Kaartisen kuunnellessa ylpeinä vieressä. "Pelkkää lovee ja tasapuolisesti kaikille on meille niin tärkeetä!" Veijonen typistää omia ja yrityksemme arvoja.
Jos tasa-arvo ja muiden hyväksyminen on syystäkin tällä hetkellä tapetilla maailmassa on se meille tärkeää jatkuvasti. ”Ei me ihan turhaan haluta täyttää meidän elinympäristöämme lämpimillä ja lempeillä ihmisillä!” Kaartinen huutaa kurkku suorana!
Toivotaankin, että meidän yrityksessämme voitte nyt ja tulevaisuudessa asioida just sellaisina kuin ootte! ”Pelkkää lovee❤️” Kaartinen ja Veijonen toteavat, Puustin ihaillessa samasta suusta samaan aikaan tulevaa sanapartta.
Tasa-arvosta, lämmöstä ja lempeydestä ikuisesti haaveillen,
Kaartinen & Kuusela, Veijonen & Puusti