Täydellisten säärien täydellinen Juhannustoivotus


Vuodet vaihtuu - Juhannus, sen sää ja perinteet säilyy! "Meil Kaartinen & Kuuselassa on varsin selkeitä perinteitä; "Kaartinen tuskailee mitä tekis, Veijonen lähtee kiskoo kaljaa ja mä poljen ajoissa kohti sydänsavoa!" Kuusela hihkuu ja puhkuu täynnä intoa! Ollaan painettu hiki hatussa tälläkin viikolla hommia, joten on aika ottaa ansaitun oloinen juhannusloma...! "Kaartinenhan ei oo ollu täl viikol muuta ku puhelimen päässä vaatimassa meiltä myyntiä ja tehokkuutta..." Veijonen kiroilee tuskastuneena.
Kaartinen on oikeasti vaatinut yritykseen vain hyvää ilmapiiriä ja sitä Veijonen onkin läsnäolleena yrittänyt toteuttaa. "Kaiken mä teen mitä pyydetään!" Veijonen kertoo, Kuuselan hieroessa viekkaasti käsiään yhteen. Nuorin onkin pitänyt huolen, että Mäntsälä mielessäin on raikannut kaiuttimista koko viikon! "Eiku ihan oikeesti, en oo ennen tutustunut yhtään Kake Singersien tuotantoon enkä ihan pakosti tutustu tulevaisuudussakaan" firman uusin sekoilija Puusti kertoo täysin vakavalla ilmeellä.
Jos loma on ansaittu niin on ansaittu myös todellisten talviryijyjen poisheittokin! "Tais olla vanhempien työntekijöiden mielestä liian kylmä vesi ku ei tullu ees kahlaa" rantaa edestakasin juossut Veijonen hihittelee. Jos Veijonen sai rannalla itselleen energiapiikin, niin saivat Kaartinen ja Kuuselakin itselleen täysin kypsän ja aikuismaisen olon. "Kunnon faijafitit helpottaa aina oloa, jos tuntuu liian nuorekkaalta." Kaartinen kertoo erittäin ylpeänä.
Toivotaan, et meidän koko firma viettää turvallisen ja ihanan juhannuksen! "Puustiin ja Kuuselaan on kova luotto, mut meist en oo ihan varma.." Kaartinen huolehtii itsensä ja Veijosen puolesta. Jos luotetaan melkein koko firman oloihin, niin luotetaan myös teihin ihanat asiakkaat, että teillä on ihana ja paras juhannus! "Kaikilta meiltä todella kovat ja kivat juhannukset jokaiselle, paistukoon vegenakit rapeiksi ja maukkaiksi!" Kuusela hihkuu koko firman puolesta.
Mitä ihaninta Juhannusta toivottaen,
Kaartinen & Kuusela & Veijonen sekä Puusti