Teidän soittolistanne meidän lauantaiden ratoksi


 Kaartinen & Kuusela aloittivat keräämään, jokin aika sitten uutta soittolistaa, joka soi liikkeessämme lauantaisin. Annoimme teille, meidän asiakkaillemme vapaat kädet ehdottaa listallemme kappaleita, jotka lisäisimme lähes ilman sensuuria listallemme!
Tavaramme ovat vallanneet Vaatturiliike Savimaan liiketilan, joten nyt uskallamme julkaista soittolistan!

Tämä postaus sisältää teidän kappaleistanne inspiroituneita tyylejä. Yhdistämällä oikein seuraavat kappaleet ja kuvan olet mukana mittapaidan arvonnassa! Arvontaan osallistuminen sulkeutuu 3.3.2021 ja arvonta suoritetaan seuraavana päivänä!

Pino D'Angio - Ma quale idea
Martti Servo & Napander - Iso-Masa rock
Robbie Williams, Nicole Kidman - Something stupid
Serge Gainsbourg - La Javanaise
Soittolistan tarkoitus oli inspiroida meitä kuuntelemaan musiikkia, jota emme olleet aiemmin kuulleet tai kuunnelleet viime aikoina. Soittolista onnistui tarkoituksessaan erittäin hyvin. Sekä Kaartinen & Kuusela löysivät listalta vanhoja tuttuja, joita ei ole tultu kuunneltua hetkeen, mutta myös uutuuksia, jotka pistivät ainakin Kaartisen tanssijalat vipattamaan. 
Jos haluat osallistua kilpailuun niin laita meille sähköpostia, tekstari, soita, tai laita viestiä jossain meidän sosiaalisen median kanavassa, voit myös vain vastata tähän postaukseen!
Jos haluamaasi kappaletta ei ole soittolistalle olemme edelleen avoimia ehdotuksille!
Tästä linkistä pääset tirkistelemään miltä soittolista näyttää!
Muistathan, että olemme putkiremonttia evakossa!
Uudenmaankatu 32, 00120 HELSINKI

Mihin asti?
Ainakin toukokuun 2021 alkuun!