Tillbaka till skolan


Siinä missä Kuusela koki usein olevansa too cool for school, ei Kaartinen todellakaan ollut too cool. ”Eikä ole vieläkään” Kuusela muistuttaa Kaartista hänen kohta taas jatkuvasta opiskeluharrastuksestaan. 
Kun Kuusela tuli kouluun tuli hän sinne vahvasti tyyli-idoliensa kaltaisena. ”Mitä näitä nyt oli Alice Cooper, Andy McCoy, Stevie Ray Vaughan”, Kuusela infoaa. Kaartinen taasen asteli kouluun hiukan epävarmempana, mutta paljon äänekkäämpänä verkkareissaan ja huppareissaan, välillä innostuen Dipsetistä ja välillä Eminemistä. ”Omassa tyylissä on ollut aina vähän hakemista…” Kaartinen kertoo pitkästä ja jatkuvasta prosessistaan.
Tämä postaus onkin omistettu näiden kahden skloddin tyyleille läpi eri koulu-asteiden. Siinä missä Kaartinen tuli Ogelin ala-asteelle lähinnä äitinsä pukemana (muutenkin kuin koulukuvauspäivänä), otti Kuusela Meritorin ala-asteen vahvalla grunge tyylillään haltuun. ” Ennen paitana nykyään housuina!” Kuusela hassuttelee flanellista materiaalina.
Ylä-asteella molemmat sitten menivät eikä meinanneet. Kuuselan jo ylläkin mainitut idolit ottivat vallan niin musiikillisesti kuin pukeutumisellisestikin. ”Kuten joskus todettu niin; Good times Rock & Roll” Kuusela toteaa. Kaartiselle ylä-aste ei ollut aivan niin good times! ”Kasvukipuja niin pukeutumisellisesti kuin fyysisestikin!” Kaartinen ilmaisee jatkuvasta lökäpöksyjen ja pipon käytöstä(myös sisätiloissa). 
No mutta kouluista selvittiin viime syksyyn asti kuivin jaloin, kunnes etäluennolla Kaartisen opettaja alkoi tivaamaan hänen unenlahjoistaan koko luokan Teams-palaverissa. Tästä firmamme ainoa vinkki; jos haluat antaa särmän kuvan, älä osallistu kameralliseen Teams-palaveriin pyjamassa (kaikki paitsi alin nappi auki).