Tuhlaajapoikien paluu Arkadiankadulle


Sekä Kaartisella, että Kuuselalla on selkeät roolit, että paikkansa yrityksessä. Siinä missä Kuuselalla oli Savimaalla tasan yhden neliömetrin nurkkaus on Kuuselalla Arkadiankadulla koko pimeä takahuone! Kaartinen on sen sijaan odottanut koko kevään täydellistä terassiaan jossa nauttia aamukahvien lisäksi silloin tällöin iltapäiväoluita. "Ei helvetti, ei saatana..", Kuusela kommentoi Kaartisen kesähaaveita.
Tervetuloatoivotukset takaisin Arkadiankadulle ovat saaneet meillä hymyn herkälle! Ollaan niin kiitollisia Töölöstä ja Töölöläisten ihanasta vastaanotosta kahdelle nuorehkolle vaatturille.Joten, kuten Kuusela yllä olevassa kuvassa esittää, toivotamme teidät kaikki sydämellisesti tervetulleeksi moikkaamaan, shoppailemaan tai muuten vaan hengaamaan Arkadiankadulle! "Kuten Kaartinen sanoo Töölö on ihana kesäkaupunki", Kuusela muistelee Kaartisen nykäskommentteja.
Espressokeittimen hankinta on vielä jäissä "Ja syystä!", Kuusela huikkaa. Se ei kuitenkaan estä Kaartista tulevaisuudessakaan vetämästä kofeiiniövereitä, "Onneks on pressopannu, ja jääkaappi täynnä kokista!" Kaartinen juhlistaa melko vilkkaana. Kuitenkin sekä Kuusela, että Kaartinen ovat sitoutuneet ostamaan espressokeittimen syksyksi viimeistään, joten vinkkejä otetaan vastaan.
Miesten kesäsuunnitelmat ovat siis selvät! Kuusela painaa duunia niska limassa takahuoneessa, kun Kaartinen joko ristii jalkansa ulkona tai nostaa ne ylös "vastaanottopaikallaan". Kesän lomatkin on suunniteltu teitä ajatellen: OLEMME AUKI NORMAALISTI KOKO KESÄN! " Kiitos siitä kuuluu meidän ihanalla työharjoittelijalle", toteaa Kaartinen, Kuuselan nyökyttäen päätään rivakasti vieressä. Me olemme valmiita parhaaseen kesään ikinä!
Olemme siis takaisin Arkadiankadulla! Ovet ovat auki normaalisti Ti-Pe 12-18 ja Lauantaisin 11-16, jos haluat yksityisajan niin olethan meihin yhteydessä niin järjestetään!

Mikä firma?
Kaartinen & Kuusela, vintagevaatteita ja vaatturinpalveluita

Missä?
Arkadiankatu 19, 00100 Töölö, Helsinki

Aukioloajat?
Ti-Pe 12-18
La 11-16