Työharjoittelun viimeinen päivä a'la Muhis


Tänään Kaartinen & Kuuselassa vietetään Mahamedin päivää! ”Kaartinen nyt lopetat sen Vain elämän kattomisen!!!” Kuusela kiiruhtaa vaihtamaan sekä musiikin, että uutiskirjeen asenteen. Totta on kuitenkin se, että tänään keskitytään vuoden parhaaseen työharjoittelijaan Muhikseen ja reflektoidaan harjoittelun viimeisen päivän kunniaksi mitä kaikkea tuli opittua.
Vaatturikoulutukseen kuului Kaartisen ja Kuuselan koulunkäynnin aikana kaksi harjoittelua ja niin myös Muhiksen aikana. ”Se tais toi Veijonen olla ainoo poikkeus, ku teki yhden, kahden vuoden harjottelun” Kaartinen puhuu viime vuoden parhaasta työharjoittelijasta. Kaikki meidän firmassa oli kuitenkin superiloisia, että Muhis suostui valitsemaan meidät kakkos harjoittelunsa kohteeksi! ”Mäki johtajana oon ilonen et annoin näille kunnian tarjota harjottelupaikan; missään muualla mua ei oo kiusattu näin paljon, mutten myös missään oo oppinu näin paljon!” oikeasti pelkkää rakkautta saanut henkisesti isoin johtaja Muhis kertaa.
Jos rakkautta on harjoittelun aikana tullut Muhiksen kotiin ovista ja ikkunoista niin on myös tullut oppia! ”Me ollaan tosi tarkkoja siinä et työharjoittelijalla pitää olla tavoitteet mietittynä ennen harjoittelua ja sit me yhdessä pidetään huolta et me tavotetaan ne” Kuusela jyrähtää vakavaan tapaansa.
Vaikka hyväksi housujen tekijäksi ei koulun aikana opi, niin jopa meidän firmassa osattiin tökkiä johtaja Mahamed oikeaan suuntaan. ”Kaks asiaa tästä kaupasta ainaki tarttu mukaan; motto "Kehitys loppuu tyytyväisyyteen", sekä Kurjuuden kuninkaan sanat…”Muhis muistelee alakerran uudenoppimiskiroilua sekä Tuomari Nurmion parasta kappaletta.
Mitä Muhis tekee sitten tästä eteenpäin?
”Mut tapaa edelleen mun lemppariduunista tekemäs mittavaatteita, mut tulevasta ei ikinä tiiä!” kokoajan naama virneellä oleva Muhis huudahtaa. "Mut näkee varmaan myös kalliimmat vaatteet päällä. ku aiemmin...." Muhis huutaa kävellen Isaian puku päällä rivakasti ovesta ulos. ”Jos mun pitäis veikata näin potentiaalin perusteella suunnitelmia, ni uskon et tää jampesteri tekee jotain omaa” Kaartinen vakavoituu hyvistä tulevaisuudennäkymistä.
Koko Kaartinen & Kuusela gäng toivottaakin Muhikselle sekä onnea, että tsempindeerusta tulevaisuuteen! ”Ehkä me kundit törmätään viel!” Muhis toivottaa poikkeuksellisen leveän hymyn kera!
Jos olet työharjoittelupaikkaa vailla ja mietit meitä, niin lue nämä työpaikkamme vahvuudet:
- Työympäristö, joka on täynnä rakkautta
- Mahdollisuus oppia kolmelta eri vaatturilta
- Näköala maailman parhaimpiin brändeihin
- Maailman parhaat johtajat
- Mahdollisuus satoihin lempinimiin ja johtajatitteleihin
Uusia ahkeria harjoittelijoita haikaillen ja Muhikselle pelkkää rakkautta ja onnea toivoen,
Kaartinen & Kuusela jengi